Drama lui Dorian Popa. Artistul a fost abandonat în copilărie de tatăl său și nu l-a putut ierta niciodată: „Probabil că începuse o altă relație”

Dorian Popa este una dintre cele mai populare vedete de la noi, dar puțini știu drama prin care a trecut înainte de a deveni un om de succes.

30 iun. 2023, 16:51
Drama lui Dorian Popa. Artistul a fost abandonat în copilărie de tatăl său și nu l-a putut ierta niciodată: „Probabil că începuse o altă relație”
Prin ce a trecut Dorian Popa în copilărie

Dorian Popa poate spune că este un om împlinit, fiind una dintre cele mai populare vedete din România, reprezentând un exemplu pentru mulți tineri. Acesta a vorbit în cadrul podcastului lui Constantinescu Sorin despre mai multe subiecte, dar și despre problemele din copilărie legate de tatăl lui.

Artistul a povestit cum un bărbat l-a abordat pe stradă și i-a mulțumit pentru sfaturile pe care le dă pe internet.

„Consider că ne iese. Văd foarte mulți copii, și chiar adulți în toată firea…Venise un bărbat la mine și-mi zice: „Dorian, mi-ai deschis ochii! Doriane, stăteam cu o muncă, nefericit, nu înțelegeam de ce nu pot mai mult și, când colo, nu puteam mai mult pentru că nu făceam mai mult. Mi-am mai luat încă un job și muncesc și cu norma, ce prind pe stânga, pe dreapta”. Și-mi arăta omul foarte mândru o mașină nouă pe care și-o luase”, a povestit Dorian Popa.

Citește și: Ce conţine shaorma Hatz, a lui Dorian Popa. Care este ingredientul vedetă: „Evident că îl puteţi scoate”

 

@croitorrazvan #croitorrazvan ♬ Sad Emotional Piano – DS Productions

Vloggerul a vorbit și despre un subiect mai sensibil pentru el, pe care până acum l-a ținut departe de ochii lumii. Acesta a povestit cum în adolescență tatăl său a ales să trăiască lângă o altă familie.

„Obiectiv vorbind, fără el am rămas de la 13 sau 14 ani, când începuse să se mute de acasă. Uite, o să fiu cel mai deschis cu tine, pentru că așa simt. Nu am mai povestit niciodată la un podcast așa ceva. La un moment dat, probabil că începuse o altă relație. mama nu mi-a dat de înțeles de la început, dar, ușor, odată cu trecerea anilor, încerca să ne pregătească.

Noi nu prea înțelegeam de ce plecase. Tot credeam gogoașa cu afacerile, că se depărtează de casă pentru bani. Asta nu era o problemă pentru noi, ci că, și nu-mi dau seama dacă era din cauza relației în paralel, începuse să fie împotriva familiei noastre. Ce ne-a făcut pe noi să ne simțim bine este că, până să devin și eu major, n-au fost probleme foarte mari în sensul că, dacă ar fi fost, alegeam să le rezolvăm în judecată”, a mai spus el.

Citește și: Dorian Popa, gata să dea lovitura cu o nouă afacere / Câți bani câștigă lună de lună „Hâtzul”

Tatăl lui Dorian Popa ar fi fost un copil de bani gata, mama lui fiind contabilă pentru patru companii de transport maritim, salariul ei fiind unul destul de mare. Acest lucru, spune artistul, l-ar fi făcut pe tatăl său să fie un părinte imatur.

„Ce m-a șocat tare, și n-am mai povestit public acest detaliu era că el încerca să ne învrăjbească împotriva mamei mele. Cred că pur și simplu voia să-i facă ei rău. El a fost genul de tată care era mai mult la muncă, jos pălăria până la urmă. N-am avut griji materiale cât a fost el pe lângă noi, doar că, acele griji materiale erau acoperite de mama lui. Problema a fost că el a fost întotdeauna un copil.

Un mare semnal de alarmă către toate mamele- puțin mai dădăcit decât recomandă norma. Și atunci, mama lui, pe vremea aceea contabil în Constanța la patru firme de shipping. El era genul de copii de bani gata, într-un fel. Nu a simțit niciodată presiunea sau responsabilitatea deciziei sau a alegerii în viața lui. Dacă lua o decizie proastă venea mama lui și îl salva. În momentul în care bunica n-a mai fost, el a luat-o razna”, a adăugat artistul.