Culmea coronavirusului. Un buzoian şi-a turnat nevasta, care a ajuns la izolare într-un container medical

O femeie de 41 de ani din Buzău a fost introdusă într-un container medical din curtea Spitalului Județean Buzău, după ce a acuzat stări de vomă, tuse severă și insuficiență respiratorie.

16 mart. 2020, 08:40
Culmea coronavirusului. Un buzoian şi-a turnat nevasta, care a ajuns la izolare într-un container medical

Frica de coronavirus duce la comportameente extreme. Un buzoian şi-a turnat soţia la autorităţi. Soțul pacientei a sunat la 112 și a declarat că iubita sa ar putea fi infectată cu coronavirus, scrie Știri de Buzău.

Familia pacientei s-a speriat sâmbătă dimineață, când a observat cu ce simptome se confruntă femeia. Soțul pacientei a declarat la poliție că aceasta ar putea fi infectată cu coronavirus întrucât soțul unei colege, care este șofer de TIR, ar fi revenit în urmă cu câteva zile din Italia fara a intra în izolare.

Incredibil! O senatoare PNL anunţă că vrea să iasă din izolare pentru a-i da COVID-19 unui parlamentar PSD

Femeia acuză că a fost abandonată. Imediat după ce au aflat toată povestea, polițiștii și medicii au transportat femeia de 41 de ani la izolare, în containerul din curtea Spitalului Județean din Buzău.

Supărată că a fost plasată în regim de izolare, pacienta de 41 de ani s-a filmat cu telefonul în timp ce acuza că este abandonată și lăsată fără hrană de către personalul medical.

Şi un tânăr originar din judetul Argeș, dar care trăiește în Anglia si a venit acasa pentru a participa la un eveniment in familie, a fost băgat în carantină după ce vecinii au făcut sesizare la poliție că ar avea coronavirus. Suparat că oamenii pe care îi știa de o viață l-au pârât, a postat pe Facebook filmarea altui vecin pentru a arăta cum devii paria in ochii apropiaților. Așteaptă să vadă ce se va întâmpla, testele i-au ieșit negative, dar va sta în carantină 14 zile așa cum i-a spus cei de la DSP.