Incredibil! O senatoare PNL anunţă că vrea să iasă din izolare pentru a-i da COVID-19 unui parlamentar PSD

Senatoarea PNL de Hunedoara, Carmen Hărău, susține că dacă ar fi depistată pozitiv cu COVID 19 ar vrea să îi transmită virusul unui parlamentar PSD care a scos-o din sărite comentând că liberalii nu au mers la vot, pentru a învesti Guvernul Orban.    

RomaniaTV.net
16 mart. 2020, 08:23
Incredibil! O senatoare PNL anunţă că vrea să iasă din izolare pentru a-i da COVID-19 unui parlamentar PSD

Izolarea din cauza coronavirusului naşte monştrii. „Ieri m-am autoizolat la domiciliu, deoarece am luat contact cu un coleg senator venit la Parlament cu Covid-19 după el. În cîteva zile voi afla rezultatele testelor. Nu-i deloc plăcut să stai închis în casă 14 zile, când munca ta presupune relația cu oamenii, dar este un act de responsabilitate față de semeni, față de sănătatea lor, nemaivorbind de faptul că, atunci când nu procedezi astfel, te plasezi în afara legii. Când am citit declarația dlui Laurențiu Nistor, m-am gândit că, dacă testul meu la coronavirus ar ieși pozitiv, înainte de izoletă, internare, tratament… (Doamne ferește!) specimenul acesta politic ar merita să trag repede o fugă pe unde se găsește și să-l pup apăsat ca recompensă pentru felul ticălos în care face politică de 30 de ani! Problema mea este că, spre deosebire de el, eu nu pot să fac rău conștient cuiva…nici măcar lui!”, a scris senatorul PNL.

Primăria Deva s-a închis din cauza coronavirusului. Primarul, fiica lui şi administratorul public sunt infectaţi cu COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, până luni, pe teritoriul României, au fost confirmate 158 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Astfel, au fost înregistrate alte 19 noi cazuri de îmbolnăvire, după cum urmează: 4 în Arad, 3 în Ilfov, 2 în Vâlcea, 2 în Timişoara şi câte unul în Bucureşti, Cluj-Napoca, Sălaj, Buzău, Ialomiţa, Hunedoara, Galaţi şi Suceava.

Cele 19 persoane depistate au vârsta cuprinsă între 19 şi 54 de ani, sunt în carantină sau autoizolare. În continuare cele mai multe dintre aceste noi cazuri au călătorit în Italia, două dintre ele în Austria şi Germania.

Persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova şi Constanţa şi se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea de sănătate generală a pacienţilor este bună.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 3.008 de persoane pentru care se fac verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID-19 (coronavirus). Alte 15.546 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până în prezent, au fost înregistrate 36 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.