Culmea HOŢIEI. O gravidă îi acuză pe medici că i-au furat copilul din burtă

Claudia Aparecida Lopes susţine că a efectuat două scanări cu ultra-sunete, iar ultima dintre ele a relevat faptul că este însărcinată, redând inclusiv poziţia copilului. Pe de altă parte, medicii de la spitalul Alto Paranaiba spun că femeia doar şi-a imaginat că este însărcinată. Soţul braziliencei a raportat cazul la poliţie.

RomaniaTV.net
09 ian. 2014, 17:12
Culmea HOŢIEI. O gravidă îi acuză pe medici că i-au furat copilul din burtă

O familie de tineri brazilieni îi acuză pe medici că au furat un copil din burta mamei, după care i-au spus femeii că aceasta doar şi-a imaginat că este gravidă.

Claudia Aparecida Lopes, în vârstă de 30 de ani, este cea care susţine că i-a fost furat copilul, ea argumentând că cele două scanări cu ultrasunete au relevat prezenţa fătului în pântecele sale.

Ea spune că la ultima scanare, la vârsta de nouă luni a fătului, s-a putut observa şi poziţia acestuia, fapt ce a determinat intervenţia prin cezariană. Şocul femeii a apărut după operaţie, când aceasta s-a trezit că nu are niciun copil, medicii de la spitalul Alto Paranaiba spunându-i că doar şi-a imaginat că este însărcinată.

Alexandro Donizete Alves (23 de ani), soţul femeii, a sesizat poliţia în acest caz, spunând că a plătit pentru tratamentul prenatal şi ecografii, acestea din urmă relevând faptul că urma să aibă un băiat. El susţine că medicii au fost cei care i-au spus că soţia sa nu va putea naşte pe cale naturală şi este necesară o cezariană. Numai că, după efectuarea operaţiei, medicii nu le-au mai dat părinţilor niciun copil, spunându-le că acesta nici nu a existat.