Culmea ironiei: Paul Walker, actorul din „Fast and Furious” a murit din cauza viteze excesive

Fanii şi prietenii lui Paul Walker, starul din filmele "Fast and Furious", care a murit sâmbătă într-un accident de maşină în sudul Californiei, au fost şocaţi să afle că viteza excesivă a fost unul din factorii care au dus la decesul acestuia.

02 dec. 2013, 08:33
Culmea ironiei: Paul Walker, actorul din „Fast and Furious” a murit din cauza viteze excesive

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, era pasager în scaunul din dreapta al unei maşini Porsche. Şoferul era prietenul său foarte bun Roger Rodas, în vârstă de 38 de ani şi fost pilot de curse. Accidentul de maşină a fost urmat de un incendiu puternic, iar corpurile celor doi nu au putut fi identificate vizibil. Autorităţile au cerut înregistrările dentare ale celor două victime pentru a le putea identifica oficial. Autopsiile au fost amânate până la sfârşitul săptămânii.

Pe drum, în apropierea locului accidentului, au fost găsite urme de pneuri în forme de 8, ca şi cum cineva ar fi făcut driftinguri. Viteza excesivă a fost în mod clar unul din factorii accidentului, deşi va dura destul de mult timp până când autorităţile vor putea spune exact cât de repede mergea maşina şi de ce a şoferul a pierdut controlul.

Mii de fani şi de prieteni ai actorului s-au adunat duminică la locul unde a murit, aducând lumânări şi flori. Colegul său Tyrese Gibson a fost profund emoţionat – „Inima mă doare atât de rău. Nimeni nu mă poate face să cred că e adevărat. Inima mă doare”, a scris el pe Instagram.