Culmea microbistului: Un hoţ i-a furat laptopul lui Dorinel pentru a avea bani de meci

Un bărbat de 43 ani din Galaţi este cercetat de poliţişti după ce a furat laptopul antrenorului echipei de fotbal Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, chiar înaintea meciului cu Astra Ploieşti, de vineri seara, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie(IPJ) Galaţi, comisar Cristina Tatulici. 

RomaniaTV.net
15 oct. 2011, 15:52
Culmea microbistului: Un hoţ i-a furat laptopul lui Dorinel pentru a avea bani de meci

Potrivit acesteia, Dorinel Munteanu a reclamat vineri, la Secţia 2 Poliţie, imediat după miezul nopţii, şi după meciul cu Astra, că i-a dispărut laptopul din biroul pe care îl avea în clădirea administrativă a clubului, dar a cărui uşă nu era asigurată.

Poliţiştii au depistat autorul în persoana lui Nicolae Partenie, de 43 de ani, recidivst, care a recunoscut că a intrat în biroul lui Dorinel Munteanu, vineri, în jurul orei 17.00, unde profitând de faptul că uşa nu era asigurată i-a sustras laptopul în valoare de 4.000 lei. Bărbatul a spus că apoi s-a întâlnit cu un prieten, neidentificat deocamdată, împreună reuşind să vândă laptopul unei persoane necunocute cu suma de 500 lei. Cu partea sa de bani, Partenie s-a întors la stadion, unde şi-a cumpărat bilet pentru a urmări meciul. A fost descoperit de poliţişti şi reţinut în urma imaginilor de pe camerele de supraveghere, care îl înregistraseră şi în timpul furtului.

Tatulici a spus că bărbatul a fost închis de mai multe ori pentru furt, ultima oară fiind eliberat din închisoare în august 2010, dar interesant este faptul că Partenie mai este cercetat într-un dosar de furt în care este implicat tot clubul Oţelul. Pe 20 iulie, bărbatul a furat de la casieria clubului abonamente şi telefonul mobil al casierului.