Culmea şefiei: Directorul unei firme din Neamţ şi-a înjunghiat contabila cu un cuţit de vânătoare

Directorul unei firme din Neamţ, în vârstă de 71 de ani, s-a enervat că femeia (49 de ani) nu-i dăduse nişte acte pe care i le-a cerut. Turbat de furie, omul a înjunghiat-o de două ori pe contabilă cu un cuţit de vânătoare, scrie adevarul.ro.

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 20:43
Culmea şefiei: Directorul unei firme din Neamţ şi-a înjunghiat contabila cu un cuţit de vânătoare

Doinița Pavăl (49 de ani) a fost salvată din mâinile agresorului după intervenția președintelui Pro Democrația Club Piatra Neamț.

Femeia a fost atacată în biroul ei cu un cuțit de vânătoare de Dumitru Leșovschi, directorul general al societății Commetex. Agresorul a înjunghiat-o de două ori în zona abdominală pe contabilă, iar femeia s-a prăbușit într-o baltă de sânge.

Victima atacului a fost salvată de la moarte după ce a fost transportată și operată de urgență la spitalul din Piatra Neamț. Până la eliberarea certificatului medico-legal, Dumitru Leșovschi este cercetat pentru vătămare corporală, relatează adevarul.ro.

Dumitru Leşovschi, este director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, iar Doiniţa Pavăl este administrator executiv şi membru în Consiliul de Administrație al societății Commetex Piatra Neamț.