Culmea șofatului. Un bărbat a condus singur mașina până la examenul auto pe care trebuia să-l susțină

Un bărbat din Germania a comis o eroare ce s-a soldat cu dosar penal. Acesta s-a urcat la volanul unei mașini pentru a ajunge în locul unde trebuia să susțină examenul auto.

28 nov. 2021, 09:49
Culmea șofatului. Un bărbat a condus singur mașina până la examenul auto pe care trebuia să-l susțină

Un bărbat, de 37 de ani, din Germania credea că îi va impresiona pe instructorii auto dacă va ajunge la susținerea examenului, la volanul unei mașini.

Deși pare greu de crezut, bărbatul era convins că fapta sa va fi o dovadă în plus pentru instructorii auto că acesta merită din plin carnetul de șofer. Individul chiar a motivat polițiștilor că a condus fără carnet pentru a nu întârzia la susținerea examenului auto.

Un bărbat a încercat să „evadeze” din spital folosindu-se de mai multe cearşafuri. Voia să meargă să-şi cumpere băutură

Autoritățile n-au fost câtuși de puțin înduplecate de povestea sau scuzele bărbatului și i-au făcut acestuia dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără carnet.

Proprietarul de drept al mașinii a fost și el sancționat deoarece a permis unei persoane fără carnet de șofer să-i conducă autoturismul, mașină personală, relatează SpyNews.ro.

Un bărbat bea bere pe capota unei mașini, la 120 de km/h. Imaginile au devenit virale

Un bărbat bea bere pe capota unei mașini, la 120 de km/h, relatează 9news.com.au. În imaginea surprinsă de radarul fix se vede un bărbat cu o sticlă la gură – cel mai probabil o bere – întins pe capota mașinii.

Un bărbat care şi-a căutat fratele 24 de ani s-a trezit din somn în timp ce acesta îl înjunghia
Șoferul a scos și el mâna pe geam și are, de asemenea, o sticlă în mână. Poliția a apelat la ajutorul cetățenilor pentru a identifica persoanele în cauză.