Culmea TUPEULUI: S-a dus BEAT la examenul pentru obţinerea permisului de conducere

Un bărbat din Vrancea s-a dus băut la examenul pentru obţinerea permisului de conducere. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost respins cu 21 de puncte de penalizare.

RomaniaTV.net
23 mai 2013, 13:41
Culmea TUPEULUI: S-a dus BEAT la examenul pentru obţinerea permisului de conducere

 Vrânceanul s-a dus să dea examenul pentru permis după ce a dat pe gât câteva pahare, potrivit România TV.

Poliţiştii din Vrancea au rămas muţi de uimire, când un bărbat de 35 de ani s-a dus să dea proba practică pentru obţinerea permisului, cu toate că duhnea puternic a alcool. J. Nicolae din comuna Jariștea s-a prezentat la sediul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor pentru a susţine proba practică în vederea obţinerii permisului de conducere, categoria B cu toate că băuse exagerat de mult.

Citeşte şi Instructor auto, urmărit penal. Bărbatul cerea bani cursanţilor pentru aranjarea examenelor

Comisarul de Poliție care trebuia să participe la proba practică a constatat că tânărul emana un puternic miros de alcool. Astfel, el a chemat un echipaj al Poliției Rutiere pentru a fi testat cu aparatul etilotest. În urma verificărilor făcute de polițiști s-a constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care cel în cauză a fost declarat respins la examinare cu 21 de puncte de penalizare.

Citeşte şi VESTE BUNĂ pentru şoferi! Proba de traseu poate fi repetată FĂRĂ A MAI DA SALA. Vezi cu ce condiţie

El se afla la prima examinare practică după ce a trecut de proba teoretică în data de 17 aprilie 2013.