Culmea tupeului. Un bărbat a fost prins de trei ori la volan beat şi fără permis

Un bărbat din Botoşani a fost prins în decurs de câteva zile conducând de trei ori fără permis şi în stare de ebrietate. În cele din urmă omul a fost arestat.

03 apr. 2017, 06:01
Culmea tupeului. Un bărbat a fost prins de trei ori la volan beat şi fără permis

Bărbatul are vârsta de 43 de ani şi din comuna Tudora, judeţul Botoşani. Deşi nu avea permis de conducere şi, în plus, era şi beat, el a condus prin sat până când a fost depistat de poliţişti. Aceştia l-au dus la spital, rezultând o alcoolemie în sânge de 2,65 g/l. I s-a întocmit dosar penal, dar după câteva zile a mai dost prins o dată de poliţişti, iar când a fost testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Imediat a fost condus la spital şi i s-a întocmit un nou dosar penal pentru aceleaşi fapte. Culmea tupeului, după câteva ore s-a urcat la volan pentru a treia oară, iar oamenii legii şi-au dat seama imediat că este din nou băut. Condus la spital pentru probele biologice a reieşit că bărbatul avea o alcoolemie de 1,37 g/l.

Pentru repetarea infracţiunilor, poliţiştii au decis să-l reţină pe individ pentru 24 de ore, iar ulterior pe numele său jduecătorii au dispus măsura arestului la domiciliu, pe o perioadă de 60 de zile.