CULOAREA care ne aduce noroc în 2018, din punct de vedere Feng Shui

Cristina Groza, singurul maestru Feng Shui din țara noastră acreditat internațional și Președintele Asociației Internaționale de Feng Shui, filiala România, a dezvăluit care va fi culoarea vedetă a anului 2018.

01 ian. 2018, 12:35
CULOAREA care ne aduce noroc în 2018, din punct de vedere Feng Shui

Anul 2018 este considerat în astrologia chineză ca fiind anul Câinelui de Pământ, prin urmare, ca o consecință a acestui fapt, culoarea reprezentativă a elementului pământ din Feng Shui este galbenul sau portocaliul:

„În fiecare an am făcut previziuni pe modă și întotdeauna s-au adeverit. Cumva designerii simt și intuiesc aceste tendințe fără a cunoaște Feng Shui-ul sau astrologia chineză. Tendința anului 2018 va fi galbenul, cu precădere galbenul muștar, dar și portocaliul. Persoanele care în mod normal nu erau atrase de galben, anul acesta vor iubi și vor purta această culoare. Cele mai vândute articole vestimentare în 2018 vor fi cele în această culoare„, a dezvăluit Cristina Groza, pentru Unica.

Pe de altă parte, Cristina Groza a dezvăluit că galbenul va fi o culoare favorabilă anumitor persoane, mai mult decât celorlalte: „Galbenul va fi o culoare foarte benefică și aducătoare de noroc pentru persoanele care au nevoie de elementul pământ, însă acest lucru poate fi calculat doar de un specialist în astrologie chineză, în funcție de data nașterii„.

„Fiecăruia dintre cele 5 elemente pe care se bazează știința Feng Shui (pământ, apă, foc, lemn și metal) îi corespunde câte o culoare, iar aceasta, la rândul său poate fi considerată un adevărat remediu și talisman. De exemplu, pentru elementul lemn avem culorile verde, albastru, turcoise, indigo, pentru elementul foc avem roșu, roz, somon, fuchsia, pentru elementul apă avem negru și gri închis, pentru elementul metal avem alb, gri, auriu și argintiu, iar pentru elementul pământ, care-i revine anului 2018, avem galben și portocaliu„, a concluzionat Cristina Groza.

Citeşte şi Culoarea norocoasă în 2018 în funcţie de ZODIE. Trebuie neapărat SĂ O PORŢI