CULOAREA zilei de nastere. Afla care este si ce spune despre tine

Stiai ca fiecare zi de nastere este asociata unei culori? Verifica mai jos care este culoarea zilei de nastere si afla ce spune aceasta despre tine.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 09:34
CULOAREA zilei de nastere. Afla care este si ce spune despre tine

ROSU (23 decembrie – 1 ianuarie; 25 iunie – 4 iulie )

Esti o persoana draguta si te iubeste multa lume. Cand e vorba sa iubesti tu, esti foarte pretentios. Desi esti mai tot timpul vesel si jucaus, ai si momentele tale in care esti morocanos. 

CREM (25 mai – 3 iunie; 22 noiembrie – 1 decembrie)

Esti o persoana competitiva si sportiva. Nu iti place sa pierzi. Esti sociabil si lumea poate avea incredere in tine. In iubire, iti alegi cu grija partenerii. Insa, odata indragostit, nu renunti usor la relatia ta. 

TEAL (Verde-lisita) 22 decembrie

Esti o persoana atractiva, cu forme captivante. Esti foarte pretentios si selectiv cand vine vorba de potentialii parteneri de cuplu. Gandesti foarte mult inainte sa iei o decizie intrucat nu-ti place sa gresesti. Iti faci usor prieteni si iti place postura de lider. 

GRI (4-13 iunie; 24 iunie; 2-11 decembrie)

Esti o persoana activa si foarte atractiva. Iti exprimi cu usurinta sentimentele si nu-ti place sa tii emotiile in interiorul tau. Ai tendinta sa fii egoist, iti place sa fii in centrul atentiei. Ai simtul umorului si stii ce si cu sa spui ca sa inseninezi viata cuiva. 

VERDE (9-18 februarie; 14-23 august)

Esti o persoana sociabila si, totusi, timida. Cateodata poti rani oamenii cu cuvintele tale. Desi iti place sa fii iubit si apreciat de catre partenerul de cuplu, de cele mai multe ori esti singur, in asteptarea persoanei perfecte pentru tine. 

AURIU (15-24 mai; 12-21 noiembrie)

Esti o persoana care separa foarte usor binele de rau. Esti vesel si jucaus. Cu toate acestea, iti este greu sa iti gasesti jumatatea. Dar si cand te indragostesti esti incapabil sa mai iubesti pe altcineva, chiar daca fostul partener te-a ranit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.