Culorile care previn cancerul, recomandate de Dr. Oz

Dieta este un instrument foarte bun în lupta împotriva cancerului. Culoarea este unul dintre cei mai buni indicatori ai beneficiilor pentru sănătate pe care ţi le pot oferi legumele. Când consumi toate culorile, o mulţime de nutrienţi care lupta împotriva bolilor şi vitamine ajung în organismul tău. Află de ce şi cum ar trebui să le adaugi în dieta ta.

RomaniaTV.net
19 mart. 2014, 08:19
Culorile care previn cancerul, recomandate de Dr. Oz

1. Alimentele rosii lupta impotriva cancerului pancreatic si ovarian

Rosiile protejeaza impotriva cancerului ovarian, a demonstrat un studiu realizat in California la care au participat peste 13.000 de femei. Un consum de jumatate de ceasca de rosii, minimum de 5 ori pe saptamana poate reduce cu pana la 60% riscul de a dezvolva cancer ovarian.

Un alt studiu, realizat in Canada, a stabilit o legatura intre consumul de rosii si scaderea riscului de cancer pancreatic. Licopenul este substanta protectoare care lupta impotriva cancerului si se gaseste in abundenta in rosii si alte alimente, precum ardeiul rosu si fructe de padure rosii. Incearca sa consumi macar unul dintre aceste alimente cel putin o data pe zi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.


loading...