Cum a ajuns Alex Velea pe un videochat pentru adulţi VIDEO

Acesta e practic ultimul loc unde ne asteptam sa-l vedem pe Alex Velea – la un videochat pentru adulti.

24 apr. 2014, 07:46
Cum a ajuns Alex Velea pe un videochat pentru adulţi VIDEO

Un filmulet de un minut care-l arata pe Alex Velea discutand la un videochat erotic a fost publicat de wowbiz. Site-ul se numeste chaturbate.com si este plin de romance care fac un ban cinstit aratandu-le strainilor ce au ele mai frumos. Cu toate ca este surprinzatoare aparitia lui Velea intr-un astfel de context, filmuletul pare cat se poate de real, mai ales ca din cand in cand, personajul din imagini se apleaca asupra unei tastaturi si le scrie prietenilor virtuali.

Nu va grabiti insa sa credeti ca Alex a luat-o razna si s-a apucat sa faca bani cu altceva decat cu vocea. Filmarea respectiva a fost realizata in 2009, la inaugurarea site-ului oficial al sau. Atunci, cantaretul a avut o discutie de o ora si jumatate cu fanii prin intermediul unei camere web cu fanii, iar inregistrarea a ajuns pe mai multe site-uri, iar ulterior cineva a folosit respectivele imagini pe respectivul chat.

Nu este prima data cand Alex se trezeste intr-o astfel de situatie. Cu cateva luni in urma, el a aflat din presa ca este imaginea unui club de gay din Tenerife. Proprietarii clubului s-au folosit de o fotografie pe care au gasit-o la intamplare pe internet si au postat-o pe site-ul oficial al clubului.

Interpretul are chiar si un cont, Alexthedon, care inca este activ pe site-ul de videochat.