Cum a ajuns Alexandra Becali în instanţă pentru 50.000 de euro. „Pentru mine, ăia sunt bani de seminţe. A fost furată. Au înşelat-o unii!”

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, a devenit un jucător important în domeniul imobiliarelor. Recent, firma acesteia a fost reclamată pentru o datorie de 50.000 de euro, ba chiar a avut un dosar la tribula în care i s-a cerut insolvenţa.

01 feb. 2024, 16:41
Cum a ajuns Alexandra Becali în instanţă pentru 50.000 de euro. „Pentru mine, ăia sunt bani de seminţe. A fost furată. Au înşelat-o unii!”
Cum a ajuns Alexandra Becali în instanţă pentru 50.000 de euro. "Pentru mine, ăia sunt bani de semninţe. A fost furată. Au înşelat-o unii!"

Cum a ajuns Alexandra Becali în instanţă pentru 50.000 de euro. Gigi Becali, patronul de la FCSB, a oferit toate detaliile și spune că firma fiicei nu va intra în faliment.

„Au spus că firma lui Becali e în faliment! Păi, aia e firma fetei mele. Are patrimoniu de 20 de milioane de euro și o datorie de 50.000, pe care nu vrea s-o plătească pentru că a fost furată. Au zis că e faliment! Păi, dacă firma are active două blocuri care costă 20 de milioane? Aia e firma fetei mele Alexandra. Nu are cum să fie în faliment. Au înșelat-o unii cu 50.000, se judecă. Nu vrea să-i plătească. Am zis: „Hai, mă, tată, să-i dăm banii!”. „Nu vreau, m-au înșelat, să spună judecătorul!”. Au cerut insolvența. Cum poate să creadă cineva că vreo firmă în care e implicată fata mea, familia mea, poate să intre în faliment pentru 50.000, care sunt bani de semințe pentru mine?”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Citeşte şi: Imperiul Becali se clatină! Alexandra Becali a ieșit pe minus cu firma de imobiliare. La Tribunalul București a fost depus un dosar de insolvență

Recent, Alexandra Becali a fost surprinsă la volanului noului său bolid. Este vorba despre un Royce Rolls Cullinan, în valoare de 500.000 de euro, care costă de 10 ori mai mult decât datoria reclamată!