Imperiul Becali se clatină! Alexandra Becali a ieșit pe minus cu firma de imobiliare. La Tribunalul București a fost depus un dosar de insolvență

Alexandra Becali, fiica mijlocie a patronului FCSB, a vrut să-i calce pe urme tatălui ei și să devină un om de afaceri de succes. A început un business cu imobiliare care părea să aibă succes, dar acum firma de imobiliare se confruntă cu probleme serioase. Un dosar care are ca obiect insolvența a fost înregistrat la Tribunalul București.

30 ian. 2024, 17:27
Imperiul Becali se clatină! Alexandra Becali a ieșit pe minus cu firma de imobiliare. La Tribunalul București a fost depus un dosar de insolvență

Alexandra Becali a pus bazele firmei de imobiliare SC Alexandra Imobiliare SRL în 2021, fiind unic asociat. Un an mai târziu, firma raporta pierderi de peste 80.000 de euro, iar recent a primit încă o lovitură.

Alexandra Becali a ieșit pe minus cu firma de imobiliare

Recent, firma Deac Invest Construc SRL a înregistrat, la Tribunalul București, un dosar care are ca obiect „procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată”, SC Alexandra Imobiliare SRL având calitatea de debitor. La mijloc este o datorie de aproape 55.000 de euro, care, din câte se pare, nu poate fi recuperată, scrie cancan.ro

Primul termen este stabilit pe 23 mai 2024.

Dumitru Dragomir o apreciază foarte mult pe fiica lui Becali. În urmă cu un an și jumătate, acesta îi prevedea un viitor mare pe piața imobiliară.

Vin lângă Gigi pentru că de la el cumpăr pământul şi este normal. Aici am făcut un drum împreună cu fiica lui, are o fată foarte deşteaptă şi vrednică, Alexandra. Este foarte bine educată. Îmi place, Gigi şi-a educat copiii cum trebuie. Fiecare apartament (n.r. din complexul construit de Alexandra Becali) va avea piscina lui. Formidabil, este unicat în România”, a spus, la momentul respectiv, Dumitru Dragomir.

Citeste si Alexandra este copia fidelă a lui Gigi Becali. Fiica mijlocie a latifundiarului s-a înnoit cu un bolid de lux de jumătate de milion de euro

Cât costă locuinţele în ansamblurile rezidenţiale construite de Becali în nordul Capitalei

În 2021, Gigi Becali a fondat Becali Imobiliare – MTM Residence, companie care a finalizat până acum complexul de locuinţe MTM Pipera Residence. Este vorba despre un ansamblu format din patru blocuri în care se află 196 de apartamente.

Alexandra Becali este foarte implicată în afacerile tatălui său. A supravegheat personal construcţia petrecând zilnic ore bune pe şantier, potrivit spuselor lui Dumitru Dragomir, care ridică și el clădiri rezidențiale în aceeași zonă, pe un teren cumpărat de la Gigi Becali.

După MTM Pipera Residence, compania Becali Imobiliare a dat în folosinţă ansamblul rezidențial de vile MTM Luxury Villas. Este vorba despre un cartier amplasat pe malul lacului Pipera, care cuprinde 46 de case construite în sistem duplex.

Citeste si Regula de succes de care a ținut cont Gigi Becali în educația fetelor. „Mi-au plăcut lucrurile mari și s-au învățat și ele, s-au luat după mine”

O astfel de locuinţă poate fi achiziţionată cu preţuri începând de la 395.000 de euro, mai arată sursa citată. Toate imobilele sunt smart home, în care dispozitive tehnologice lucrează și comunică împreună prin automatizări.

După MTM Pipera Residence şi MTM Luxury Villas, urmează MTM Pipera Lake, un ansamblu de 10 blocuri cu peste 650 de apartamente. În acest proiect este implicată şi Teodora Becali.