Cum arată şi cu ce se ocupă acum Cristi Tabără. Jurnalistul acuzat că și-a molestat fiica vitregă suferă de o boală incurabilă

Cristi Tabără este unul dintre cei mai cunoscuți reporteri din România. Totuși, acesta a dispărut din lumina reflectoarelor. Cum a ajuns acum fostul jurnalist PRO TV.

18 feb. 2024, 13:51
Cum arată şi cu ce se ocupă acum Cristi Tabără. Jurnalistul acuzat că și-a molestat fiica vitregă suferă de o boală incurabilă
Cum a ajuns Cristi Tabăra, după ce a fost acuzat de abuz. Jurnalistul suferă de o boală teribilă

Unul dintre cei mai renumiți jurnaliști din România în anii 2000, Cristi Tabără, a fost în centrul atenției fiind unul dintre cei mai capabili reporteri. Cu toate acestea, implicarea sa într-un scandal și diagnosticul unei boli grave l-au determinat să se retragă temporar din lumea televiziunii.

Citește și: Pro TV a stabilit cine sunt cei patru comentatori pentru Euro 2024. Unul dintre ei revine după 20 de ani

În trecut, Cristi Tabără era cunoscut pentru prezența sa cu totul specială pe micile ecrane. El a fost un reporter de top la PRO TV, remarcându-se ca singurul care a putut să o înlocuiască pe Andreea Esca la pupitrul știrilor și ca unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din țară. Cu toate acestea, implicația într-un scandal și diagnosticul unei boli grave l-au determinat să se retragă temporar din lumina reflectoarelor.

Scandalul în care a fost implicat a avut legătură cu fiica sa vitregă, care l-a acuzat că ar fi avut un comportament nepotrivit. Cu toate că a fost găsit nevinovat, acest episod i-a afectat reputația. În plus, diagnosticul său de sindrom Cushing, o afecțiune incurabilă care afectează întreaga viață, l-a împiedicat să își continue activitatea în mod obișnuit, determinându-l să se retragă temporar.

Sindromul Cushing se caracterizează prin producția excesivă a hormonului de stres, având o serie de simptome cum ar fi obezitatea, acneea, infertilitatea și alte afecțiuni. Această boală a avut și un impact negativ asupra relației sale de cuplu, contribuind la divorțul de fosta sa soție, Daiana Ghender.

Cu toate acestea, Cristi Tabără nu a abandonat niciodată pasiunea sa pentru jurnalism. În prezent, locuiește împreună cu soția sa în Chișinău, Republica Moldova, unde prezintă emisiunea „Exclusiv de România” și ocupă funcția de Director al Departamentului Film din TVR.

„Despre mine… nu am să vă spun foarte multe. Poate doar faptul că nu sunt un personaj ușor de suportat, sunt veșnic prins cu câte ceva, uneori tipicar și perfecționist, om al regulilor (deși plin de greșeli, că mai toată lumea), cu tendințe de lider militarist. Mă descriu bine cuvintele Sfântului Apostol Pavel: «Nu fac binele pe care îl vreau, ci răul pe care nu îl vreau». Și, în completare, cuvintele sutașului Corneliu către Mântuitor: «Cred, Doamne, ajută necredinței mele!»”, se definește, chiar el, pe site-ul oficial al TVR.

Citește și: Cristi Tabără suferă de o boală incurabilă: „Cred, Doamne, ajută necredinței mele!”