Cum a ajuns Loredana Chivu, o dansatoare în videoclipuri de manele, să conducă un Rolls Royce de 400.000 de euro?!

Loredana Chivu nu pare deloc să ducă grija zilei de mâine. Și nu vorbim aici de pâinea cea de toate zilele, ci chiar de luxul pe care nu omite să-l afișeze de fiecare dată când are ocazia. Așa s-a întâmplat și acum, când și-a făcut apariția cu un super bolid de lux în umilul trafic bucureștean.

21 apr. 2022, 12:25

Cine zicea că românii o duc rău? Loredana Chivu nu face decât să arate contrariul. Blondina a reușit să atragă toată atenția cu noul ei super bolid, pe care l-a afișat în umilul trafic bucureștean, atunci când a fost surprinsă de papaparazzii de la Cancan.

Dacă vă gândeați că trebuie să terminați două facultăți, un master și să faceți și doctoratul pentru a ajunge cineva în țara noastră, să știți că vă înșelați amarnic. Drumul, pare-se, este mult mai ușor.

Nu trebuie decât să știți să mișcați bine din șolduri, să aveți o siluetă de invidiat, să cunoașteți ca în palmă drumul către cabinetul medicului estetician și, poc, succesul va veni la voi ca un magnet.

Sau, cel puțin, acesta pare să fie secretul Loredanei Chivu. Pentru că, nu-i așa, în afară de dansatoare de manele nimeni nu știe ce meserie are focoasa blondină. De ce ne întrebăm asta? Simplu. Pentru că mulți dintre români abia reușesc să trăiască de pe o zi pe alta, în timp ce ea schimbă mașinile mai ceva cum se schimbă… anotimpurile.

Zilele trecute, paparazzii Cancan au surprins-o în mijlocul traficului din Capitală cu un super bolid, un Rolls Royce de 400.000 de euro. La soare te poți uita, dar la el cam ba.

Acum, na, nu știm ce salariu are domnișoara Loredana pentru a-și permite o astfel de extravaganță, însă, dacă este să ne luăm după luxul cu care epatează, înseamnă că a fi dansatoare în videoclipuri cu manele este cea mai bănoasă meserie din România. Nu mai avem nimic de adăugat. Bravo, Loredana!