Loredana Chivu, la un pas de moarte din cauza intervenţiilor estetice: „Am fost operată de 8 ori greșit”

Loredana Chivu a fost la un pas de moarte din cauza intervenţiilor estetice. Blondina apelează des la medici pentru a-şi îmbunătăţi aspectul fizic, însă de multe ori rezultatul nu a fost cel dorit. Pe lângă durerile pe care le-a suportat, a fost cât pe ce să îşi piardă viaţa.

31 ian. 2022, 15:17
Loredana Chivu, la un pas de moarte din cauza intervenţiilor estetice: „Am fost operată de 8 ori greșit”
Loredana Chivu, la un pas de moarte din cauza intervenţiilor estetice

Loredana Chivu, la un pas de moarte din cauza intervenţiilor estetice. A investit sume mari de bani în operații și nu îi este rușine să recunoască, însă frumusețea a venit la pachet cu multă durere și chin. Invitată într-un podcast, vedeta a mărturisit prin câte a trecut.

Loredana Chivu, la un pas de moarte din cauza intervenţiilor estetice

Fosta asistentă TV a mărturisit că a trecut prin multe pentru a ajunge la aspectul fizic de invidiat pe care îl are acum. Loredana Chivu a suferit opt operații eșuate care i-au pus în pericol sănătatea. Vina nu a fost a ei, ci a medicilor care s-au ocupat de ea.

Acea substanță efectiv ca un cancer, a început să-mi mănânce pielea la propriu. Și am fost operată de 8 ori greșit de niște oameni.”, a spus Loredana Chivu.

Citeşte şi: Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu, despre îmbrânceala din club: „Avem un stil foarte ciudat”

Loredana Chivu a ajuns pe perfuzii

În urmă cu câteva luni, vedeta povestea în cadrul unui interviu, faptul că se confruntă cu probleme serioase la rinichi. Nu se ştie deocamdată de ce a ajuns blondina din nou pe mâinile medicilor, dacă este vorba despre o problemă mai veche sau din alte cauze.

Totul a început când am simțit o puternică durere în spate, în dreapta, dar a fost ceva trecător, am luat un calmant și a trecut. În timp ce mă aflam la coafor, a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, și m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă și am luat hotărârea de a merge la urgență.

 Acolo mi s-a dat și diagnosticul. Am pietre la rinichi și o piatră s-a deplasat din zona rinichiului și astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respirația.

Am ajuns acolo, au început toate investigațiile posibile, mi-au făcut toate perfuziile ca să mă lase durerea.

M-am simțit foarte singură acolo în spital, pentru că nu te lasă să ai însoțitori, nu te lasă să fie nimeni cu tine și văzându-mă în situația aia, singură, văzând atâta durere în jurul meu, m-am simțit copleșită, am început să plâng.

Am stat cam 7 ore la urgență, medicii mi-au dat un tratament și mi-au spus că situația nu este tocmai roz. De obicei când te confrunți cu această problemă, piatra se elimină mai ușor, dar la mine este înțepenită și este mai greu să o elimin.

Dacă, doamne ferește, nu o elimin cu tratamentul medicamentos, o să trebuiasă să ajungem la operație”, spunea Loredana Chivu în cadrul unui interviu.