Mircea Roşca, în dizgraţiile noii echipe de conducere a PNL

Mircea Roşca, liderul PNL Prahova şi până de curând omul doi în PNL, în timpul „suveranităţii” lui Crin Antonescu, pare să fi pierdut definitiv hăţurile puterii în rândul liberalilor şi chiar în faţa colegilor săi de la Prahova, potrivit stiripesurse.ro.

RomaniaTV.net
06 iun. 2014, 09:20
Mircea Roşca, în dizgraţiile noii echipe de conducere a PNL

După rezultatul dezastruos de la europarlamentare din Prahova, PNL clasându-se abia locul patru şi după ce au plecat de lângă acesta toţi oamenii cu greutate din această organizaţie, Mircea Roşca pare să fi intrat în dizgraţiile noii echipe de conducere de la vârful PNL.

Unul dintre preşedinţii din teritoriu ai PNL, din zona Muntenia, s-a declarat destul de revoltat.

„Mircea Roşca a fost ca un adevărat balon de săpun. S-a spart la fel de repede precum a şi apărut. Cine auzise de Mircea Roşca, până când l-a pus Crin în locul lui Relu Fenechiu? Ce a fost revoltător, pentru foarte mulţi lideri din linia întăi a partidului, a fost că lui Roşca i s-a dat şi un post de vicepreşedinte extrem de important şi anume cel care practic trebuia să negocieze cu celelalte partide (n.r.: Mircea Roşca era vicepreşedinte executiv al PNL, responsabil cu relaţia şi negocierile cu celelalte partide). Vă daţi seama dacă unul ca astă negociează fuziunea cu PDL? Nu este în stare să îi ţină în frâu nici pe ai lui la Prahova şi ne întrebăm cum ar putea vreodată , unul precum Roşca, să negocieze cu alte partide?”, a declarat acesta pentru stiripesurse.ro.

Încercând să îl mazilească pe unul dintre contestatarii fuziunii cu PDL, în persoana deputatului Virgil Guran, preşedinte al PNL- Câmpina, Mircea Roşca a suferit o adevărată lovitură când membrii Biroului de conducere al PNL Prahova, cei pe care practic îi conduce, s-au revoltat la adresa acestuia şi obligându-l să pună capăt unei şedinţe, care, realist vorbind, poate însemna „debarcarea” acestuia din fruntea filialei PNL Prahova.

Unii spun chiar că Mircea Roşca ar urma să fie înlocuit, săptămâna viitoare, din echipa de negociere pe care PNL a desemnat-o, motivul „pregătit” de Iohannis fiind legat de valul de contestări şi umilinţele pe care liderul PNL Prahova trebuie să le suporte în aceste zile.