Cum a ajuns să arate Bianca Brad, după lupta cu boala nemiloasă. Fosta Miss România este de nerecunoscut

Bianca Brad este de nerecunoscut, după ce timp îndelungat s-a luptat cu o boală crâncenă, cancerul la sân. Fosta Miss România arată total diferit la cei 55 de ani ai săi, după traumele marcante prin care a trecut de-a lungul vieții.

22 sept. 2023, 12:38

Bianca Brad este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. În anul 1990 a câștigatul titlul de Miss România la un important concurs de frumusețe, însă acest lucru nu i-a fost de ajuns pentru a duce o viață liniștită. Acum, la cei 55 de ani ai săi, vedeta arată total diferit.

Citește și: Obiceiul cu care a rămas Bianca Brad după vindecarea de cancer. Fosta Miss România nu uită niciodată să facă acest lucru: „Am fost nevoită din cauza diagnosticului”

Bianca Brad, de nerecunoscut după anii de suferințe

Fostul fotomodel s-a bucurat de un mare succes pe plan profesional, devenind o figură emblematică în lumea frumuseții. Viața nu a fost, însă, blândă cu ea, forțând-o să treacă prin experiențe greu de îndurat chiar și pentru cea mai răbdătoare și puternică persoană. Cu ani în urmă, exact când credea că destinul o răsplătește, Bianca Brad a pierdut o sarcină dorită din tot sufletul. A intrat în depresie și după ce și-a mai revenit și-a dedicat existența fundației înființate în numele fetiței sale nenăscute.

Durerea pierderii copilului nu a fost suficientă, pentru că, în urmă cu opt ani, Bianca Brad a fost diagnosticată cu cancer la sân, afecțiune care a marcat-o profund. În timpul procesului de vindecare, artista s-a retras din viața publică și s-a concentrat pe lucrurile care îi aduc plăcere. În prezent, Bianca Brad este instructor de pilates, reușind să ajute și alte femei, mai ales după ce a văzut ce beneficii fizice și psihice aduce această activitate sportivă.

Recent, Bianca Brad a fost surprinsă de jurnaliștii spynews.ro în oraș alături de fiul său. Cei doi s-au plimbat printr-un centru comercial cunoscut din București, au mâncat și au petrecut timp de calitate împreună, semn că relația dintre ei este una cu adevărat specială. Vedeta a făcut furori cu apariția sa, arătând mai bine decât multe tinere de 20 de ani. Cochetă și cu zâmbetul pe buze, Bianca Brad și-a etalat silueta formată prin pilates, având, în prezent, un stil de viață foarte sănătos.

„N-am fost tot timpul chiar atât de slabă. După sarcini am rămas cu niște kilograme în plus și am fost foarte tristă, dezamăgită de mine și foarte supărată pe mine că nu reușeam să slăbesc. Bine nu eram foarte grasă, dar eram așa mai rubensiană cum se spune. Am reușit să slăbesc prin alimentație, grijă la alimentație și sport. Am devenit și instructor certificat de pilates, pe care îl fac cu pasiune. Combinația asta și gândurile pozitive, optimismul ajută și asta foarte mult”, a povestit acum ceva vreme Bianca Brad pentru EGO.ro, care a adăugat că verifică foarte strict chiar și produsele pe care le folosește pentru a se asigura că nu există substanțe toxice ce i-ar putea afecta sănătatea.

Citește și: Bianca Brad, despre trădările apropiaţilor: „Am avut parte de dezamăgiri zdrobitoare”