Obiceiul cu care a rămas Bianca Brad după vindecarea de cancer. Fosta Miss România nu uită niciodată să facă acest lucru: „Am fost nevoită din cauza diagnosticului”

Bianca Brad, în vârstă de 55 de ani, s-a retras din lumea mondenă în urmă cu ceva timp, iar puțină lume știa de ce. Vedeta s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

27 iul. 2023, 08:58
Obiceiul cu care a rămas Bianca Brad după vindecarea de cancer. Fosta Miss România nu uită niciodată să facă acest lucru: „Am fost nevoită din cauza diagnosticului”

Bianca Brad și-a pierdut fetița la naștere, iar apoi a fost diagnosticată cu cancer la sân. A fost cea mai grea perioadă a vieții sale. Fosta Miss România s-a luptat singură cu boala și nu a vrut să povestească nimănui prin ce a trecut.

Citește și După șapte ani de tratamente, Bianca Brad a scăpat de cancer: „Agățați-vă de orice gând care vă face bine!”

După ce a învins cancerul, vedeta a început să fie atentă la starea ei de sănătate și de fiecare dată când intră într-un magazin pentru produse de față se uită în primul rând la ingredientele cremelor sau produselor cosmetice.

„Eu nu folosesc în mod normal fond de ten, nu folosesc pudră, doar corector și puțin la ochi, dar nu umblu cu multe produse pe față. Îmi dau cu diverse creme pe care le verific, mă uit pe lista de ingredinte că să mă asigur că nu sunt toxice pentru că sunt multe care arată bine, dar când iei la puricat ingredientele nu prea mai sunt ok”, a declarat Bianca Brad pentru Ego.ro.

Bianca Brad a spus că de multe ori durează mult până găsește produsul potrivit, dar că nu vrea să folosească decât cosmetice potrivite pentru pielea ei.

Citește și Bianca Brad a presimţit moartea fiicei ei. „Am ştiut că va pleca acolo sus!”

„Sunt denumirile ciudate, dacă nu știi chimie într-adevăr este mai greu. Aș minți să spun că știu asta, recunosc că apelez la o aplicație. Când am timp și merg într-un magazin unde sunt produse cosmetice iau aplicația și încep să mă uit la ce produse aș avea nevoie și le verific. Îmi ia foarte mult timp să găsesc un produs sau două care să nu aibe ingrediente care nu sunt ok. Am fost și nevoită cumva din cauza dianosticului pe care l-am avut ani de zile să mă feresc. Adică multă vreme nu am folosit decât ulei de cocos pe față și puțin rimel. Nu mă dădeam nici cu ojă. Adică am fost pe natural, naturist, cât se poate de mult”, a mai povestit fosta Miss România.