Gina Pistol și Smiley fac nuntă într-un decor de poveste. Ce ținute au ales cei doi pentru marele eveniment

Gina Pistol și unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi, Smiley, își unesc destinele. După cununie va fi o mare petrecere de nuntă organizată într-un loc de poveste, la Snagov.

27 mai 2023, 14:11

Nuntă mare în showbiz-ul românesc. Smiley și Gina Pistol își vor uni destinele. Iar ziua cea mare va fi una lungă, deoarece cele două vedete fac și cununia civilă și pe cea religioasă.

Gina Pistol și Smiley au spus ”da” în fața ofițerului stării civile. Gina Pistol a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii de la eneviment.

 

După ceremonii va urma o petrecere de vis, pe malul Lacului Snagov, la care sunt așteptați circa 200 de invitați.

Sursa foto: Fanatik

Meniul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol va fi unul pe măsura locației în care va avea loc evenimentul. Va fi o combinație de tradițional cu modern. Nu vor lipsi nici sarmale, după cum mărturisea chiar Smiley.

Citește și: Nuntă mare în showbiz! Gina Pistol și Smiley au schimbat naşii. Nu sunt aceiași de la botezul fiicei lor

De curând, Gina Pistol a dezvăluit ce bijuterii și câte rochii va purta în cea mai importantă zi din viața de cuplu, cea a nunții. „Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț”, spunea Gina pe conturile ei de socializare.

În ziua nunții, Gina Pistol va purta două ținute. Iubita lui Smiley a povestit că avea în minte o rochie pentru marele eveniment, dar a fost imposibil să o găsească. Așa că a apelat la o croitoreasă care a realizat acel model de rochie.

„Eu văzusem rochia aceea și mă gândeam așa, uitându-mă la ea «Dacă o să mă mărit vreodată, asta e rochia mea».

După care, după ce a venit cererea m-am apucat să caut rochia și ce credeți, nu scria nimic la rochia aia, mi-a fost imposibil să o găsesc.

Am găsit-o până la urmă, doar că era dintr-o colecție mai veche și a trebuit să aflu numărul tipei, să vorbesc cu ea și mi-a făcut-o. Acum am dus-o la ajustare”, a povestit Gina Pistol, potrivit Fanatik.

A doua rochie a comandat-o de pe interenet.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu a refuzat-o pe Gina Pistol! Motivul pentru care celebrul bucătar nu a vrut să gătească la nunta prezentatoarei: „Nu gătesc de niciun fel. Nu!”

Smiley nu s-a lăsat mai prejos. Celebrul artist a vrut să respecte tradiția, așa că și-a petrecut noaptea dinaintea nunții la hotelul Marmorosch din Capitală. Paparazzi Cancan l-au surprins pe stradă chiar înainte de nuntă.

„Îți dai seama. Da, am emoții”, ne-a dezvăluit Smiley.