Cum a apărut Cristina Ciobănaşu după ce s-a spus că s-a despărţit de iubit

Cum a apărut Cristina Ciobănaşu după ce s-a spus că s-a despărţit de iuubit. Ei bine, actriţa a vrut să lămurească acest zvon, însă nu a făcut nicio declaraţie pe baza acestui subiect, ci a postat mai multe imagini, în care apare alături de Alexandru Mureşan.

14 feb. 2022, 08:44
Cum a apărut Cristina Ciobănaşu după ce s-a spus că s-a despărţit de iubit
Cum a apărut Cristina Ciobănaşu după ce s-a spus că s-a despărţit de iubit

Cum a apărut Cristina Ciobănaşu după ce s-a spus că s-a despărţit de iubit. De curând, actrița din „Adela” le-a lăsat de înțeles fanilor că nu mai este într-o relație cu Alexandru Mureșan. În timpul unei sesiuni de întrebări pe pagina ei de Instagram, vedeta a fost întrebată dacă este sau nu într-o relație.  „Am iubit, am iubit mult la viața mea!”, a fost reacția actriței.

Cum a apărut Cristina Ciobănaşu după ce s-a spus că s-a despărţit de iubit

Chiar dacă s-a afișat în ultima perioadă de mai multe ori cu Alexandru Mureșan, în ipostaze romantice, atunci când a venit vorba să recunoască că este implicată într-o relație, Cristina Ciobănașu a ezitat.

Dar, acum cei doi par să fie mai îndrăgostiți ca niciodată. Sâmbătă seară, actriţa a demontat toate zvonurile cum că nu ar mai forma o relație cu Alexandru Mureșan.

Cei doi au plecat împreună în acest weekend să se distreze împreună la unul dintre cele mai de fițe cluburi din țară şi  au imortalizat momentul, postând câteva imagini pe Instagram.

Citeşte şi: Cristina Ciobănaşu, despre momentele grele: „De multe ori am clacat, simțeam că nu mai fac față”

Cristina Ciobănașu, reacție neașteptată

Vlad Gherman vine cu dezvăluiri fabuloase despre legătura specială pe care a păstrat-o încă cu fosta lui iubită Cristina Ciobănașu.

Acesta recunoaște că a fost prima persoană căreia i-a spus despre relația pe care o are cu Oana Moșneagu, mai ales în contextul în care cei trei sunt colegi de platou la filmările serialului ”Adela”.

Se pare că tânăra actriță s-a bucurat foarte mult pentru fostul ei iubit, ba chiar l-a îmbrățișat și s-a asigurat că totul este în regulă.

Cum să reacționeze? Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial.

S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok.”, a povestit Vlad Gherman la emisiunea CulTour, pe Happy Channel.