Cum a apărut Dana Olguţa Totolici, soţia lui Dan Barna, la sediul USR în seara alegerilor. Ţinuta aminteşte de Carmen Iohannis

Dana Olguţa Totolici, soţia lui Dan Barna, a intrat în atenţia publică relativ recent, în momentul în care Dan Barna şi-a anunţat intenţia de a candida la președinţie. În ziua votului din primul tur al alegerilor prezidenţiale, Dana Olguţa Totolici a stat alături de soţul ei, Dan Barna. Întâi dimineaţă la vot, la Sibiu, apoi la sediul partidului la anunţarea rezultatelor exit poll-urilor.

RomaniaTV.net
11 nov. 2019, 13:24

Dana Olguţa Totolici a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea din București și, în aceeași perioadă, Colegiul Juridic de Studii Europene al Universității Paris I Panthéon Sorbona. Apoi a urmat mai multe programe de management de tip masterat, precum Programul Copernic la Paris şi Managementul Resurselor Umane și Comunicare la SNSPA. Anul acesta a absolvit și Executive MBA al University of Hull din Marea Britanie organizat în colaborare cu UBB la Cluj. De asemenea, are și un doctorat în Dreptul Muncii la Universitatea Titu Maiorescu. De 10 ani lucrează la OMV Petrom, unde de 5 ani este managerul Departamentului Juridic de Litigii de Muncă. Este colegă de serviciu cu soţul fostului premier Viorica Dăncilă.

În ziua votului din primul tur al alegerilor prezidenţiale, Dana Olguţa Totolici a stat alături de soţul ei, Dan Barna. Întai dimineaţă la vot, la Sibiu. 

Seara au mers amândoi la braţ la sediul Alianţei USR PLUS, unde au aşteptat alături de ceilalţi membri rezultatele exit-poll-urilor. Pentru seară, soţia lui Dan Barna a ales o ţinută care a amintit de prima apariţie publică a lui Carmen Iohannis la Palatul Cotroceni, la recepţia privată cu ocazia învestirii lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României, în 2014.

Doamna Totolici a îmbrăcat o rochie scurtă, peste genunchi, cu motive albastre şi albe, peste care a pus un sacou alb cambrat. De asemenea, soţia lui Dan Barna a purtat o pereche de botine albe cu toc subţire.