Cum a apărut Sânziana Buruiană pe străzile din Bucureşti, după ce a fost făcută de râs chiar de soţul ei: „Este leneşă, intră în casă cu noroi”

Cum a apărut Sânziana Buruiană pe străzile din Bucureşti. De când şi-a făcut o familie, blondina a renunţat să mai apară în lumina reflectoarelor şi s-a focusat pe creşterea fetiţei. Soţul ei declara despre ea că este leneşă şi nici nu are grijă la curăţenie.

19 mai 2021, 18:07
Cum a apărut Sânziana Buruiană pe străzile din Bucureşti, după ce a fost făcută de râs chiar de soţul ei: „Este leneşă, intră în casă cu noroi”
Sânziana Buruiană şi soţul ei, Nicolae Zuluf

Cum a apărut Sânziana Buruiană pe străzile din Bucureşti. Zilele trecute, doamna Zuluf, însoțită de fiica ei și de un amic, au fost surprinși prin oraș, iar blonda ţinea în mână o pereche de pantofi cu toc, iar în picioare purta balerini, potrivit Ciao.ro.

Sânziana Buruiană, cu pantofii în mână prin oraş

Cum a apărut Sânziana Buruiană pe străzile din Bucureşti

Ipostaza are o legătură amuzantă cu o declarație pe care a făcut-o mai demult soțul vedetei. „Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire.

Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, baga toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă. Eu sunt un om mai simplu. M-am lăsat de fotbal la 26 de ani și m-am lăsat pe mâna lui Dumnezeu. Nu aveam bani nici de suc, nici de benzină. Mi-a murit și fratele, și finul în același timp”, declara Nicolae Zuluf despre soția lui în urmă cu ceva timp.

Citeşte şi: Sânziana Buruiană, mămică pentru a doua oară: „Un sufleţel mic a vrut să vină la noi când nu ne aşteptam”

Sânziana Buruină este căsătorită cu Nicolae Zuluf, cel cu care mai are o fetiţă. Fosta asistentă tv a fost criticată dur în utimii ani pentru că a îmbrățișat ideea de alăptare prelungită și i-a oferit lapte matern fetiței sale. chiar și după vârsta de patru ani. Ea este de părere că acest lucru este benefic pentru copilul ei și chiar a glumit că vrea să intre în Cartea Recordurilor cu acest lucru.