Cum a băgat Klaus Iohannis frica în foștii săi elevi. Ce se întâmpla în timpul orelor de fizică

Înainte de a deveni președinte și primar al Sibiului, Klaus Iohannis a fost profesor de fizică, la gimnaziu și liceu. Actualul oficial de la Cotroceni are o reputație de cadru didactic destul de dur, spun foștii elevi. 

29 iun. 2022, 15:52
Cum a băgat Klaus Iohannis frica în foștii săi elevi. Ce se întâmpla în timpul orelor de fizică

Timp de 14 ani a predat Klaus Iohannis la școli și licee din Sibiu.

Andreea Fușle, una dintre fostele eleve ale lui Iohannis, susține că fostul profesor de fizică era destul de autoritar. Elevii nu mișcau în front. Cei care totuși călcau pe bec, erau dați afară de la ore.

„Era un om sobru, autoritar, dar nu deborda de duritate, aşa cum ar putea părea. Ne mai scotea afară de la ore dacă făceam gălăgie, dar limbajul era mai mult ca o invitaţie, decât ca un reproş. Nu s-a enervat niciodată pe noi, deşi nu toţi eram buni la Fizică. Era foarte corect.

Nu umfla notele, dar nici nu te pedepsea inutil. Cât luai, atât meritai. Nimeni nu i-a contestat vreodată vreo lucrare de control. Mie nu prea mi-a dat sub 8, dar nici peste 9. Astea erau notele mele”, a povestit fosta elevă a lui Klaus Iohannis, potrivit Click.

Ca elev, Iohannis era unul dintre fruntașii clasei, susține Carmen Reich Sander, fosta colegă de clasă a actualului președinte. Încă din copilărie Iohannis era specialist în meditații.

„Era unul dintre cei mai buni din clasă, dar nu primul la medii. Avea în faţa lui câteva fete pe care nu le putea depăşi pentru că învăţau şi la nişte materii care pe el nu-l atrăgeau. A fost tot timpul cam al patrulea.

Cel mai mult m-a impresionat că stătea după cursuri să dea meditaţii gratis copiilor din clasele mai mici, lucru pe care azi nu-l mai face nimeni”, a transmis fosta colegă, actual profesor de matematică.

 

George Simion pregătește demiterea lui Klaus Iohannis

 

Liderul AUR a anunţat că formaţiunea sa a adunat 2 milioane de semnaături pentru a demara procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis.

„PSD a fost adus la guvernare de frica lui Klaus Iohannis că va fi demis, iar USR este un partid de paie care proabil nu va mai intra în viitorul Parlament. Două milioane de români au făcut acest gest, dar, după estimările noastre, sunt 10 milioane care nu-și mai doresc să-l vadă pe Klaus Iohannis președinte în continuare. Noi suntem singurul partid de opoziție, singurul care ne luptăm cu regimul Iohannis și toate partidele lui”, a transmis Simion, pentru RTV.