EXCLUSIV George Simion cere demiterea preşedintelui: „Cu voie de la Iohannis, ni se aruncă acum 50 de bani”

Liderul AUR anunţă că formaţiunea sa a adunat 2 milioane de semnaături pentru a demara procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis.

28 iun. 2022, 21:31
EXCLUSIV George Simion cere demiterea preşedintelui: „Cu voie de la Iohannis, ni se aruncă acum 50 de bani”

România TV: Il am alaturi de mine pe liderul Aur George Simion. Stim foarte bine ca astazi ati eisit cu un anunt: partidul aur a reusit sa stranga 2 mil de semnaturi pentru demiterea presedintelui Klaus Iohannis.GEORGE SIMION:

Da, este sfarsitul campaniei noastre de smenaturi. Romanii au vorbit. Si-au pus semnatura intr-un numar covarsitor de mare pentru demiterea presedintelui Klaus Iohannis. Din pacate, partidele tradatoare de aici din Parlament nu vor sa-l suspende pe presedinte si nu vor acum alegeri pentru un nou presedinte si nu asculta vocea poporului.

George Simion susţine că AUR a strâns peste două milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis. „Românii nu îl mai vor”
PSD a fost adus la guvernare de frica lui Klaus Iohannis ca va fi demis, iar USR este un partid de paie care proabil nu va mai intra in viitorul parament. Doua milioanede romani au facut acest gest, dar, dupa estimarile noastre, sunt 10 milioane care nu-si mai doresc sa-l vada pe Klaus Iohannis presedeninte in continuare. Noi suntem singurul partid de Opoyitie, singurul care ne luptam cu regimul Iohannis si toate partidele lui.

Romania TV: Bun, si care ar fi pasii urmatori. Stim foarte bine ca prevederile sunt ceva mai complicate. Aici ne referim inclusiv la faptul daca ati avea sustinere si din partea altor formatiuni politice.

George SIMION: Sunt singuri. Suntem singura formatiune de Opozitie la regimul Iohannis, pasii normali ar fi fost si ca parlamentarii Domnului Orban si cei de la USR sa fie de acord cu suspendarea domnului Klaus Iohannis. Si PSD-ul, cel mai mare dusman, PSD sa intrerupa aceasta coabitare care arata adevarata lor fata. Sunt niste tradatori care il tin in brate pe Iohannis. Legal, mai mult de atat nu putem face. Avem nevoie de o noua formatiune parlamentara.

EXCLUSIV | George Simion știe de ce și-a dat demisia ministrul Chesnoiu: „Miniștrii nu au voie să miște în front, ci doar să execute / El avea niște planuri pentru agricultura românească”
Romania TV: Domnule Simion, va simtiti singur in aceasta cursa?

GEORGE SIMION: Suntem singuri, dar avem de partea noastra poporul roman, asa ca sunt convins ca o sa reusim un scor record la urmatoarele alegeri pentru ca majoritatea romanilor nu il mai vor pe Iohannis si pe partidele acestuia, care duc tara spre dezastru. E inadmisibil: cu voia lui Klaus Iohannis s-au marit inadmisibil de mult facturile, cu voie de la Klaus Iohannis ni se dau acum 50 de bani de parca asta rezolva in vreun fel criza romanilor.

Romania TV: Ce au spus romanii? Ce va povestesc?

George: SIMION: Îmi arata peste tot: pensie de 1200 de lei, facturi 2000-2500, multi intra in depresie, aceste crize programate prima data Covid-ul, apoi razboiul. Criza energetica duce Romania pe buza prapastiei si duce Romania spre faliment. E nevoie de conducere romaneasca, e nevoie, am avut o sedinta aici comuna pentru a celebra parteneriatul strategic cu SUA, de oameni care sa iubeasca Romania. Ei iubesc America, Franta, Rusia, Germania, toate ţarile de pe glob, dar Ro nu o iubesc deloc pentru ca se vede cum au dus tara de rapa.

Preşedintele AUR, George Simion a anunţat, marţi, într-o conferinţă, că a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis, semnături care vor fi depuse la şedinţa plenului comun de la ora 11.00.