Cum a blocat un șofer de BMW mijlocul Bucureștiului. Din cauza acestuia s-a format o coadă de 2 kilometri

Bineînțeles, că nu numai șoferii de BMW fac nefăcute pe șoselele din București. Totuși, un sâmbure de adevăr există, deoarce se pare că această legendă urbană s-a născut din situații de trafic concrete și cât se poare de reale.

31 mart. 2023, 19:44
Cum a blocat un șofer de BMW mijlocul Bucureștiului. Din cauza acestuia s-a format o coadă de 2 kilometri

Cu toate că există în București șoferi de BMW care respectă în totalitate regulile de circulație, semnalizând de fiecare dată când este necesar, circulând pe banda corespunzătoare și parcând în locurile special desemnate, există și o categorie șoferi care încurcă total traficul din Capitală. Bineînțeles, că nu numai șoferii de BMW fac nefăcute pe șoselele din București. Totuși, un sâmbure de adevăr există, deoarce se pare că această legendă urbană s-a născut din situații de trafic concrete și cât se poare de reale.

Citește și: Un șofer de BMW a făcut praf două mașini și a rănit un alt șofer, într-o cursă nebună prin Pantelimon

O astfel de situație care stă la baza propagării acestui mit este și cea de față, care a devenit virală după ce au apărut postări pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un București”. Pe acesta se postează în mod constant instantanee surprinse din Capitală, cu momente în care oamenii au parcat în mod necorespunzător, încurcând circulația.

Cum s-a născut legenda urbană despre șoferii de BMW

Cu toate că o parte dintre internauți s-au amuzat copios pe acest subiect, persoanele care se aflau în tramvaiul blocat de acest BMW parcat prost sau în una dintre mașini nu prea au mai avut chef să glumească. Din cauza modului în care acest șofer a lăsat mașina s-a format o coadă de nu mai puțin de 20 de kilometri.

„Și locul I  la proba 2 km coloană tramvaie și mașini în așteptare îi revine lui….”, a fost comentariul care a însoțit postarea de pe grupul de Facebook.

Un alt internaut a explicat cu o notă clară de ironie presărată cu enervare care a fost exact situația la fața locului.

„BMW-ul a parcat regulamentar pe banda lui! Tramvaiul trebuia sa ocolească și să nu meargă pe interzis. În cazul acestor @$$@,  ar trebui să li se anuleze carnetul de conducere și sa plătească despăgubiri STB-ului! De călătorii care așteaptă nu mai zic!”, a scris acesta în comentarii.

Între timp, sunt interzise (în continuare) parcarea și staționarea „pe platforma căii ferate industriale sau de tramvai ori la mai puţin de 50 m de acestea, dacă circulaţia vehiculelor pe şine ar putea fi stânjenită sau împiedicată”.

Citește și: Alianţă-şoc în lumea interlopă! Prima consecinţă după unirea celor două clanuri: urmărire cu topoarele și un BMW distrus!