Alianţă-şoc în lumea interlopă! Prima consecinţă după unirea celor două clanuri: urmărire cu topoarele și un BMW distrus!

Costel Corduneanu şi Viorel Oarză, doi dintre cei mai temuţi interlopi din Iaşi, au bătut palma pentru o alianţă neaşteptată, în condiţiile în care cei doi lideri de clan au avut mai multe conflicte de-a lungul timpului.

13 mart. 2023, 16:32
Alianţă-şoc în lumea interlopă! Prima consecinţă după unirea celor două clanuri: urmărire cu topoarele și un BMW distrus!
Alianţă-şoc în lumea interlopă! Prima consecinţă după unirea celor două clanuri: urmărire cu topoarele și un BMW distrus!

Alianţă-şoc în lumea interlopă! Viorel Oarză și Costel Corduneanu s-au așezat la aceeași masă, după ce mai multe „săgeţi” au negociat pacea. Rivalitatea dintre cei doi interlopi a fost brusc ștearsă la scurt timp după ce Viorel Oarză a devenit cumătru cu nepoții lui Cosmos Tănase, scrie BZI.

Citeşte şi: Se anunță mare petrecere în lumea interlopă. Mai mulți membri ai clanului Corduneanu au fost puși în libertate

Astfel, oe 26 octombrie 2022, Jean Brăileanu şi-a botezat copiii, iar nașii celor mici au fost Viorel Oarză și Andrei Trocin, zis Diavolul. Trocin a fost, până într-un anumit punct, prieten la cataramă cu membrii clanului Corduneanu. Totul până într-o zi, când unul dintre frații Corduneanu ar fi dat o declarație poliției, care nu l-ar fi ajutat pe Trocin. Cumva, despărțirea de clanul Corduneanu l-a apropiat pe Trocin de nepoții lui Cosmos Tănase, de „Brăileni”, dar şi de Viorel Oarză, care s-au declarat, în nenumărate rânduri, dușmani ai clanului Corduneanu.

Citeşte şi: Război în lumea interlopă! Vandam Constantin a intrat cu un BMW în mai multe mașini în Iaşi, apoi a fugit după un rival cu toporul

Surpriză însă după ce Viorel Oarză și Costel Corduneanu aveau să se așeze la aceeași masă. De la întâlnire nu au lipsit Andrei Trocin și Dragoș Panțiru. Acesta din urmă a fost fugărit cu toporul și la un pas de a fi călcat cu mașina de către Vandam Constantin. În lumea interlopă se vorbește că Vandam Constantin și Dragoș Panțiru s-ar fi certat din cauza unei frizerii. Se pare că Panțiru și-a fi deschis o frizerie în zona Canta – Păcurari și nu ar fi permis accesul persoanelor de etnie romă. De aici s-a ajuns la un nou dosar penal deschis pe numele lui Vandam Constantin, care se afla la volanul unui autoturism marca BMW. Se spune că răfuiala dintre Panțiru și Vandam ar fi fost alimentată de această împăcare spectaculoasă în lumea interlopă, dintre Costel Corduneanu, Viorel Oarză și Andrei Trocin.