Cum a coborât scările Elena Băsescu cu „ciorchinele” de jurnalişti. Replica dată reporterilor VIDEO

Elena Băsescu a avut, miercuri, un scurt dialog ironic cu reporterii care încercau să-i adreseze câteva întrebări. În timp ce se îndrepta spre accesul în Palatul Parlamentului pentru a o întâmpina pe Evghenia Timosenko, fiica fostului premier ucrainian, Iulia Timosenko, Elena Băsescu a dat dovadă de aroganţă faţă de jurnaliştii care o rugau să răspundă la întrebări.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 13:08
Cum a coborât scările Elena Băsescu cu „ciorchinele” de jurnalişti. Replica dată reporterilor VIDEO

După ce nu a dorit să se oprească pentru a răspunde la întrebările adresate de presă, Elena Băsescu a fost luată la întrebări de către reporterii care nu s-au lăsat descurajaţi de faptul că fiica preşedintelui îi ignora. 

Reporter: Mergi să întâmpini acum un oaspete?

Elena Băsescu: Da.

Reporter: Pe cine?

Elena Băsescu: Numai puţin, aveţi grijă la scări!

Reporter: Dacă te-ai opri să stai puţin de vorbă cu noi, pe cuvânt de s-ar mai întâmpla chestia asta.

Elena Băsescu: Dar nu mi se întâmplă mie, vi se întâmplă dumneavoastră.

După ce i-a ignorat pe reporteri, mezina preşedintelui şi-a luat în serios rolul de gazdă, întâmpinând-o la sosire pe Evghenia Timoşenko.

Fiica fostului premier ucrainian a declarat că la întâlnirea cu Traian Băsescu va avea ocazia să discute şi să asculte sfaturile şi opiniile preşedintelui în legătură cu situaţia din Ucraina.

„O să avem o întâlnire şi o recepţie cu preşedintele Traian Băsescu în această după-amiază şi o să putem să discutăm şi să ascultăm sfaturile şi opiniile sale în legătură cu situaţia din Ucraina”, a precizat fiica Iuliei Timoşenko întrebată dacă Traian Băsescu i-a promis ajutor.

Preşedintele Traian Băsescu o va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Evghenia Timoşenko, fiica fostului prim-ministru din Ucraina, Iulia Timoşenko, condamnată anul trecut în ţara vecină la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere.