Cum a dat Daniela Crudu lovitura pe OnlyFans! „Nu sunt pudică și n-am fost niciodată. N-am nimic de ascuns!”

Daniela Crudu a dezvăluit care sunt cerințele clienților ei de pe platforma OnlyFans. Vedetei nu îi este teamă să se afișeze în toată splendoarea ei, în schimbul unei sume frumoase.

24 oct. 2022, 09:29

Frumoasa brunetă a dat lovitura pe OnlyFans. După ce a renunțat la televiziune, Daniela Crudu s-a mutat în Suedia și a început să posteze poze senzuale pe platforma destinată adulților.

Fosta asistentă a lui Capatos a vorbit, în exclusivitate pentru cancan.ro, despre motivul pentru care a ales să se reprofileze în acest domeniu care îi aduce foarte mulți bani în cont.

Chiar dacă la început a fost puțin timidă și posta pe OnlyFans poze asemănătoare cu cele pe care le urca și pe contul de Instagram gratis, acum acest lucru s-a schimbat. Vedeta nu are inhibiții, așa că arată totul, iar asta îi aduce numai beneficii. După cum spune ea, abonații plătesc 20 de dolari pe lună pentru a o vedea pe celebra prezentatoare în toate ipostazele, iar aceștia sunt foarte încântați de ceea ce primesc.

Citește și: Daniela Crudu şi-a scos la vânzare apartamentul. Cum arată imobilul în care locuiește fosta asistentă TV

Daniela Crudu este mândră de reacțiile pozitive pe care le primește, ceea ce o face să continue și să depună cât mai mult efort în acest sens. Oamenii sunt mereu doritori să o privească, iar dacă asta îi aduce și mai mulți bani, aceasta nu poate decât să se bucure.

Ce văd cei care o plătesc pe Daniela Crudu

Vedeta a dezvăluit că nu este pudică și că e deschisă să posteze poze în orice ipostază, fără să se jeneze. Fanii ei își doresc cel mai mult să vadă tatuajul din zona intimă, celebrul fluturaș, iar ea le face acestora pe plac.

„Păi pun (nr. poze atât de explicite) că nu sunt pudică și n-am fost niciodată… N-am nimic de ascuns. Hahahaha!
Îmi place asta și lor le place tot ce pun eu… și când văd că am feedback bun mă încurajează și ei… aleg locații, mă ajută varul meu, el îmi mai face pozele.

Degetele de la picioare (nr. lucrul pe care Daniela Crudu îl are atât de special). Hahaha! Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș”, a declarat vedeta, pentru Cancan.

Citește și: Daniela Crudu face bani frumoși din conținutul pentru adulți postat pe OnlyFans. „E visul oricărei fete. Tata e așa fericit de când fac asta”