Cum a decurs întâlnirea dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor: „Am căzut pe jos”

După despărțirea de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a avut ocazia de a-l întâlni pe Mr. Pink, afaceristul chinez cu care fostul model formează un cuplu și astăzi. Antreprenorul român a povestit într-un interviu cum a decurs discuția cu misteriosul iubit al Monicăi. 

18 apr. 2022, 09:12
Cum a decurs întâlnirea dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor: „Am căzut pe jos”

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu locuiește în America, alături de Mr. Pink. Pentru că tensiunile s-au aplanat între Monica și „afaceristul de la Izvorani”, care a pierdut aproape totul, cei doi s-au întâlnit în SUA. Fostul multimilionar din Top Forbes a efectuat vizita alături de fiica sa, Irina, în 2018.

Masa în familie s-a desfășurat cum nimeni nu se aștepta mai bine, a povestit Irinel Columbeanu. El l-a cunoscut în SUA și pe unul dintre prietenii lui Mr. Pink, care a împărtășit povești picante din România.

„În vara lui 2016 m-am dus în America, împreună cu Irina.

Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea. Acolo a venit și-un prieten bun de-al lui, care aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară că are și el o iubită acolo. Aceasta era chiar Flore.

Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie. I-am dat doar un sfat, să aibă grijă cu fetele din România, fără să-i spun că o cunoșteam”, a povestit Irinel Columbeanu, potrivit Impact.

Întreaga întâmplare va fi relatată de către Irinel Columbeanu în cartea biografică, pe care o va publica în curând.

Irinel Columbeanu, certat de către Mr. Pink

Prima întâlnire dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink a avut loc în 2016. Un an mai târziu a urmat o altă deplasare pentru afaceristul român.

De-a lungul timpului, Irinel Columbeanu a discutat telefonic cu Mr. Pink la telefon. La un moment dat, au existat chiar mici tensiuni.

„În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo.

Doar de două ori m-am întâlnit cu Mr. Pink, nu și după ce Irina s-a mutat acolo. De atunci, am mai vorbit doar la telefon. Am văzut unde stă doar vorbind cu Irina pe imagini. Eu nu mă duc nicăieri neinvitat”, a mai transmis fostul soț al Monicăi Gabor.

Ce mașină a ajuns să conducă Irinel Columbeanu

Rămas fără o mare parte a averii care l-a plasat în topul celor mai bogați români, Irinel Columbeanu se concentrează în prezent pe activitatea publicistică și educația fiicei.

„Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecăm cu ea după noi. Eu nu am pierdut speranța. Bunurile astea pierdute, toate, nu mă interesează.

Casa de la Izvorani, terenurile din județul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine”, a declarat Columbeanu, la Pro TV.

În urmă cu mai bine de un deceniu Irinel deținea o vilă imensă, la Izvorani. De asemenea, în garajul său se aflau limuzine precum Rolls Royce, Bentley, dar și bolizi de mare viteză. Din nefericire pentru fostul milionar, bucuriile materiale aproape că s-au evaporat peste noapte, din cauza datoriilor acumulate la bănci și a investițiilor neinspirate.

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 130-150 de milioane de euro, pe vremuri. Acum, fostul afacerist monden trăiește cu chirie înr-un apartament din București și conduce un Mercedes second-hand din 1998.