Monica Gabor a împlinit 34 de ani. Cadoul pe care i l-a trimis Irinel Columbeanu în SUA

Monica Gabor a împlinit 34 de ani și este culmea fericirii deoarece toți cei apropiați au felicitat-o cu această ocazie. Fostul soț, Irinel Columbeanu, i-a trimis un cadou special.

10 ian. 2022, 12:53
Monica Gabor a împlinit 34 de ani. Cadoul pe care i l-a trimis Irinel Columbeanu în SUA

Monica Gabor a împlinit 34 de ani și toți apropiații vedetei, inclusiv sora ei, Ramona, precum și fiica Irina Columbeanu, i-au transmis urări cu această ocazie specială.

Monica Gabor a cerut jumătate din averea făcută de Irinel Columbeanu în timpul căsătoriei cu ea. S-a ales deja cu un lot de teren. Dezvăluiri incredibile!

Sora Monicăi Gabor a postat un mesaj impresionant pentru vedetă, în care și-a exprimat recunoștiința pentru relația care există între ele.

„Dragostea de soră este atât de specială, nimic și nimeni nu o poate înlocui vreodată pe sora mea. Avem întotdeauna grijă una de cealaltă, ne alinăm una pe cealaltă și pur și simplu rămânem una aproape de alta, la bine și la greu.

Sunt atât de binecuvântată să te am ca soră și nu-i pot mulțumi suficient lui Dumnezeu pentru darul de a te avea în viața mea.’, i-a transmis Ramona Gabor Monicăi, pe Instagram, de ziua ei de naștere.

Fiica Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu, Irina, i-a făcut mamei sale o urare pe rețelele de socializare în care și-a manifestat dragostea față de aceasta.

„La mulți ani, Mami! Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere! Ești o mamă, soră, fiică, prietenă, femeie, și luptătoare minunată care mă inspiră în fiecare zi să mă îmbunătățesc. Te iubesc, și la mulți ani!’, e mesajul primit de Monica Gabor de la fiica ei, Irina.

Imagini emoționante cu Monica Gabor alături de fiica ei. Incredibil cât de mult a crescut Irina Columbeanu!

Fosta doamnă Columbeanu locuiește la acest moment în Statele Unite ale Americii, alături de fiica ei, actualul soț, Mr. Pink și fiul acestuia.

La 8 ianuarie 2022, Monica Gabor a împlinit 34 de ani, iar Irinel Columbeanu nu a rămas indiferent, așa că i-a trimis un cadou neașteptat tocmai peste ocean.

Deși cei doi au divorțat de mai bine de zece ani, aceștia au rămas în relații bune, iar afaceristul i-a trimis fostei soții, cu ocazia zilei de naștere un exemplar al cărții lui lansate anul trecut, în decembrie.


loading...
Partenerii noștri