Cum a descoperit o femeie că a purtat greşit sutienele, timp de 20 de ani. Probabil că şi tu faci aceeaşi greşeală

Te-ai gândit vreodată că este posibil să fi purtat în mod greșit sutienul până acum? Brittany Packnett, o femeie din Ecuador , a publicat recent pe contul său personal de Twitter instrucțiunile de utilizare a sutienului și multe femei au ajuns la concluzia că nu au știut să îmbrace corect acest articol vestimentar până acum.

25 oct. 2017, 17:03
Cum a descoperit o femeie că a purtat greşit sutienele, timp de 20 de ani. Probabil că şi tu faci aceeaşi greşeală

„Am procedat greșit până acum”, a scris femeia în postarea ei. Mii de femei au reacționat la mesajul lui Brittany, o activistă care are peste 96.000 de urmăritori pe contul de socializare, după ce au experimentat același șoc când au văzut manualul de utilizare al sutienului.

Potrivit celor de la „ThirdLove”, compania care a publicat manualul de instrucțiuni, sutienul trebuie închis întotdeauna la prima gaică, iar bretelele trebuie reglate în fiecare lună.

„Mi-am purtat sutienele în mod greșit timp de 20 de ani. Ca multe alte femei, credeam că trebuie să îmi închid sutienul la gaica din mijloc pentru a-l fixa bine pe spate, însă el trebuie închis de fapt la gaica cea mai slăbită”, a mai scris Packnett pe Twitter.

Citeşte mai mult pe unica.ro.