Cum a devenit viral pe TikTok un bătrân în vârstă de 96 de ani. Mesajul său a cutremurat mii de tineri: „Fără regrete până la sfârşit!” VIDEO

Un bărbat de 96 de ani face furori pe TikTok cu sfaturile sale adresate oamenilor din întreaga lume. Ultimul videoclip are peste opt milioane de vizualizări și peste 600.000 de like-uri.

10 nov. 2023, 19:35
Cum a devenit viral pe TikTok un bătrân în vârstă de 96 de ani. Mesajul său a cutremurat mii de tineri: „Fără regrete până la sfârşit!” VIDEO
Cum a devenit viral pe TikTok un bătrân în vârstă de 96 de ani. Mesajul său a cutremurat mii de tineri: "Fără regrete până la sfârşit!"

Cum a devenit viral pe TikTok un bătrân în vârstă de 96 de ani. Bătrânul a fost oprit pe stradă de o creatoare de conținut social media, Oleksandra Al Zakhran – cunoscută sub numele de @polleksandra pe Instagram – care l-a întrebat ce sfat de viață ar dori să îl dea oamenilor.

Citeşte şi: Simona Gherghe şi-a părăsit logodnicul chiar înainte de nuntă. „Mă ceruse de nevastă de la mama. Era totul stabilit, inelul dat!”

„Ei bine, știți, nu-mi place să mă întorc în trecut, pentru că nu poți face nimic în legătură cu trecutul. O să spun, acceptă unde te afli și mergi mai departe”, a spus bărbatul, care le transmite oamenilor să „încerce să fie în prezent”, deoarece mulți oameni sunt agățați de trecutul lor și poartă cu ei regretul de a nu fi fost capabili să repare ceva.

„Fii recunoscător pentru ceea ce ai. Ai compasiune și acceptă ceea ce este. Dacă poți să schimbi, bine. Dar sunt unele lucruri pe care trebuie să le accepți, lucruri pe care nu le poți schimba. Dacă nu le poți schimba, atunci lasă-le să plece. Fii cine ești și oamenii te vor plăcea”, a mai spus acesta.

Citeşte şi: Anamaria Prodan dezvăluie la ce operaţii estetice a apelat. I-a uimit pe medicii esteticieni: „Sunt una la un milion!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oleksandra Al Zakhran (@polleksandra)

Fanii s-au înghesuit la secțiunea de comentarii pentru a-și împărtăși gândurile și opiniile cu privire la sfaturile sale de viață și pentru a împărtăși câteva dintre propriile lecții și experiențe de viață: „Vorbește când oamenii erau oameni buni care aveau valori, loialitate, respect și maniere. Oameni de genul ăsta nu mai există și totul este rău-intenționat. Oamenii nu mai au respect” / „Când ești cu adevărat mulțumit și îți accepți viața anterioară, fără regrete până la sfârșit” / „E înfiorător când bătrânii dau sfaturi de viață noii generații. Vă mulțumesc foarte mult” / „A fost minunat să aud sfaturile sale înțelepte. Are o experiență de viață extrem de mare, așa că spune doar ceea ce are în suflet”.

@connectwithgrowth Life Advice from 96-Year-Old. Video: @polleksandra/IG #lifeadvice #acceptance #gratitude ♬ origineel geluid – GROWTH™