Cum a distrus deputatul Cristian Tătaru viaţa unui poliţist

Deputatul PSD de Maramureş, Cristian Tătaru, recidivează, potrivit evz.ro. După ce în urmă cu câţiva ani a fost acuzat că ar fi răpit un inginer, acum politicianul s-a răzbunat şi pe un agent de circulaţie. După ce a fost oprit în trafic la un control de rutină, deputatul a depus o plângere pe numele poliţistului pentru trafic de influenţă.

RomaniaTV.net
29 ian. 2012, 10:16
Cum a distrus deputatul Cristian Tătaru viaţa unui poliţist

Totul a început în 2009. Cristian Tătaru se afla la volanul unei maşini neînmatriculate alături de soţia sa, procurorul Oana Tătaru. A fost oprit în trafic de un poliţist pentru un control de rutină, iar pentru că maşina pe care o conducea figura în baza de date a Poliţiei ca fiind furată, poliţistul  Andrei Pop l-a chemat la secţie pentru a clarifica situaţia. De acolo au început problemele poliţistului.

Cristian Tătaru i-a facut plângere penală acestuia, iar cauza ar fi fost cercetată de un procuror coleg cu soţia sa. Imediat ce s-a formulat această plângere penală, şefii Inspectoratului  de Poliţie Maramureş i-au şi retras calitatea de ofiţer de poliţie judiciară. Urmărirea penală a început abia în 2010, după un an de hărţuieli. Acum, Andrei Pop lucrează la biroul de ordine şi pază.