Cum a distrus un angajat Disneyland o cerere în căsătorie planificată până la cel mai mic detaliu. „Nu ne mai pot da momentul înapoi și e singurul lucru pe care îl vreau” – VIDEO

O cerere în căsătorie a fost distrusă de un angajat de la Disneyland. Cei doi iubiți se aflau chiar în fața castelului Disney, iar el s-a așezat în genunchi pentru a o cere de soție. Chiar în acea clipă angajatul și-a făcut apariția și a întrerupt momentul mult așteptat.

13 iun. 2022, 13:53
Cum a distrus un angajat Disneyland o cerere în căsătorie planificată până la cel mai mic detaliu. „Nu ne mai pot da momentul înapoi și e singurul lucru pe care îl vreau”  – VIDEO

Cei doi îndrăgostiți se aflau în Paris, Franța, unde petreceau o minivacanță de neuitat împreună. În ziua respectivă au mers la Disneyland, iar Ante (31 de ani) a considerat că este momentul perfect să-și ceară iubita de 26 de ani de soție. A dus-o în fața castelului Disney, pe o platformă, s-a așezat în genunchi și i-a adresat întrebarea specială, la care tânăra, foarte emoționată, a răspuns afirmativ fără ezitare.

Nici nu au apucat să se bucure de moment că, doar câteva secunde mai târziu, un bărbat, angajat la Disney, s-a pus între ei, i-a luat cutia cu inelul din mână și le-a cerut să coboare imediat de pe platformă.

Ambii tineri proaspăt logodiți se uitau confuzi și nu înțelegeau ce s-a întâmplat. Tânărul a încercat să îi explice că sunt în mijlocul unui moment extrem de special pentru ei și au nevoie de intimitate. „Tocmai a spus da”, i-a transmis el, care a mai precizat și faptul că a primit aprobarea reprezentanților parcului tematic de a urca pe platformă.

„Da, asta e minunat (că a spus da), dar aici va fi mai bine”, i-a răspuns angajatul, care încerca să îi conducă jos de pe platformă.

Ulterior, Ante, care a plănuit cererea de căsătorie până la cel mai mic detaliu, a vorbit, într-un interviu pentru New York Times, despre cum s-a întâmplat totul.

„Disneyland susține visurile. Momentul nostru a fost distrus”, a spus el. Ante a explicat că Disneyland avea un rol foarte important în această cerere de căsătorie fiindcă cea care acum îi este logodnică a cumpărat biletele pentru parcul de distracții în urmă cu cinci luni. Acesta a fost cadoul pe care i l-a făcut ea de Crăciun.

Disneyland a avut ulterior o reacție pe tema incidentului. „Ne pare rău pentru cum a fost gestionată această situație. I-am cerut iertare cuplului implicat și ne-am oferit să îi ajutăm să organizeze din nou momentul”, a transmis un purtător de cuvânt al parcului tematic din Paris.

Ante a spus că a primit un telefon și un e-mail în care li se oferea un weekend gratis la Disneyland + cazare la hotel, dar că ei au refuzat această propunere. „Nu vreau să mai vizitez Disneyland vreodată. Nu ne pot da momentul înapoi și acesta e singurul lucru pe care îl vreau”.

Citește și Pandemia s-a încheiat şi la Disneyland, personajele au ieşit din „carantină” după doi ani. Sunt permise din nou îmbrăţişările, spre fericirea copiilor şi disperarea haterilorCitește și Cât costă abonamentul Disney+ în România. Cât trebuie să plătești anual pentru toate filmele și serialele. E mai ieftin decât Netflix