Cum a escrocat o măicuță de la o mănăstire din Alba mai mulți enoriași. Afacere din vrăjitorie: „Dezlegări de farmece și blesteme”

O femeie care pretinde că este măicuță la o mănăstire din județul Alba a escrocat mai mulți enoriași după ce le-a oferit servicii de vrăjitorie contra unor sume considerabile de bani.

03 oct. 2021, 10:12
Cum a escrocat o măicuță de la o mănăstire din Alba mai mulți enoriași. Afacere din vrăjitorie: „Dezlegări de farmece și blesteme”

O femeie a convins mai mulți credincioși aflați în situații disperate că este aleasa Domnului, măicuță la o mănăstire din județul Alba, și astfel femeia a escrocat mai mulți enoriași după ce le-a oferit servicii de vrăjitorie contra unor sume considerabile de bani.

Femeia se prezintă ca fiind măicuța Ana Maria și îi asigură pe cei naivi că a ajutat o mulțime de oameni năpăstuiți să scape de blesteme, să învingă boli cumplite și să câștige sume colosale.

„Mă consider un om binecuvântat și împlinit. Din ziua în care am ajuns aici am trăit sentimentul că Dumnezeu în nemărginita Lui bunătate, m-a ales să viețuiesc în cel mai binecuvântat loc de pe pământ. De fapt acest simțământ m-a însoțit încă de la Râmeț, când dintr-o obște de peste 100 de maici, maica stareță m-a trimis pe mine cu ascultare aici. Inițial am fost trimisă pentru a ajuta la strană, după care am rămas pentru totdeauna. Fără îndoială Măicuța Domnului a mijlocit în lucrarea aceasta”, își face introducerea „măicuța”, pe pagina sa de Facebook.

Pe internet individa a postat imagini cu o călugăriță de aproximativ 60 de ani, însă odată ce este contactată pe WhatsApp, poza de la profil înfățișează o femeie de 20 de ani.

O femeie care se dă a fi călugăriță oferă servicii de vrăjitorie

Individa

susține că, în schimbul unor sume generoase transferate în cont, alungă dracii, anulează farmece, ajută în afaceri și trece examene.

„Lucrez pentru dezlegări de farmece și blesteme, bunăstare, dezleg cununiile legate, împreunez familii dezbinate, aduc persoana iubită înapoi, lucrez pentru spor în afaceri, reușită în examene etc. Dacă crezi că cineva îți vrea răul și lucrează cu farmece asupra ta, atunci sună-mă să te călăuzesc pe calea rugăciunii. Rugăciunea este mai puternică decât orice farmec! Vă pot ajuta telefonic pe baza numelui de botez și a zilei de naștere”, susține „dezlegătoarea de cununii”. Ca orice afacerist care se respectă, „aducătoarea de noroc” și oferte speciale: „Spune că ai văzut anunțul pe siteul … și primești un descântec de sănătate gratis!”, suține vrăjitoarea în straie de călugăriță.

Ca orice antreprenoare pricepută, „măicuța Ana” oferă și promoții la serviciile ei.

„Spune că ai văzut anunțul pe siteul … și primești un descântec de sănătate gratis!”.

Din păcate cei care au picat în plasa măicuței care face vrăji nu pot face plângere la protecția consumatorului, relatează SpyNews.