O călugăriţă a furat o sumă uriaşă de bani din fondul şcolii, apoi i-a jucat la jocuri de noroc

Mary Margaret Kreuper, o călugăriţă catolică, a făcut un gest nedemn de statutul său, încălcând una dintre cele mai importante porunci. Femeia a furat o sumă mare de bani, pe care i-a cheltuit jucând la jocuri de noroc.

10 iun. 2021, 09:15
O călugăriţă a furat o sumă uriaşă de bani din fondul şcolii, apoi i-a jucat la jocuri de noroc

O călugăriţă a furat bani din şcoala pe care o conducea. Suma pe care a lăsat-o la sala de jocuri depăşeşte 800.000 de dolari. Procurorii au declarat că sora Mary Margaret a fost de acord să pledeze vinovată la acuzaţiile care îi sunt aduse, de delapidare a Şcolii Catolice din Torrance, California, pe care a condus-o în trecut, informează Mediafax. Călugăriţa a fost director al instituţiei până în anul 2018.

Citeste si Moldoveanul care a furat 120 de roți de cașcaval, de 50.000 de euro, a declanșat o adevărată isterie în Italia. Cum l-au prins polițistii după 7 ani de căutări

O călugăriţă a furat bani din şcoala pe care o conducea, fiind o împătimită a jocurilor de noroc

Anchetatorii au menţionat, totodată, că Mary Margaret Kreuper a recunoscut şi că a falsificat evidenţa financiară a şcolii. Călugăriţa urmează să fie trimisă în judecată pe 1 iulie, potrivit oamenilor legii.

Femeia în vârstă de 79 de ani a fost acuzată de furtul a peste 835.000 de dolari, sumă provenind din fondul şcolii. Mai exact, banii au fost „investiţi” în excursiile făcute de aceasta pentru a-şi satisface pasiunea pentru jocurile de noroc. Femeia era o împătimită a cazinourilor şi cheltuia sume uriaşe.

Delapidarea s-a întins pe zece ani.

Citeste si I-au cedat nervii în anchetă. Un ofiţer de poliţie s-a sinucis după ce a fost acuzat că i-a furat superiorului său ochelarii de soare