Cum a fentat Dani Mocanu legea și a scăpat de arestul la domiciliu. Manelistul și-a dat seama că are probleme de sănătate

Dani Mocanu a făcut ce a făcut și a scăpat, cel puțin pentru câteva zile, de arestul la domiciliu. Manelistul a invocat problemele de sănătate pentru a se putea deplasa în afara domiciliului său. Instanța a fost de acord.

15 nov. 2023, 10:09
Cum a fentat Dani Mocanu legea și a scăpat de arestul la domiciliu. Manelistul și-a dat seama că are probleme de sănătate
Cum a fentat Dani Mocanu legea și a scăpat de arestul la domiciliu. Manelistul și-a dat seama că are probleme de sănătate

Dani Mocanu nu se dezice de acțiunile stranii, fiind și metoda prin care s-a făcut cunoscut, pe lângă calitățile sale și succesul muzical. Până mai ieri, manelistul lîuda numele Domnului pe internet, chiar alături de tatăl său, însă a decis să își arate atuurile și în ceea ce privește peruasiunea în scop personal.

Citește și: „Dani Mocanu cu ochi albaștri” a slăbit 30 kg. Vlad Ivaniuc, noua revelație a muzicii populare, reinventează folclorul: „Îi aduc elemente de modernism”

Cum a scăpat Dani Mocanu de arestul la domiciliu

Manelistul cunoscut de o țară întreagă, acuzat de multe fapte reprobabile, a descoperit brusc că are probleme de sănătate, respectiv cu dantura, motiv pentru care a cerut intranței să îl elibereze din arestul la domiciliu pentru câteva zile ca să se ocupe de afecțiunea lui. În cadrul aceluiași proces, în care Dani Mocanu a fost acuzat, inițial, de tentativă de omor și tulburarea liniștii publice, și Nando, fratele manelistului, a obținut permisiunea pentru a se deplasa la DIICOT, ca să dea niște declarații la fel de importante ca și sănătatea fratelui său.

„Admite solicitarea formulată de Brigada de Combatere de Criminalităţii Organizate Piteşti, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Informatice şi permite inculpatului MOCANU DANIEL, să depăşească limita teritorială a oraşului …. jud. … pentru a se prezenta la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, din mun. Piteşti, bd. Eroilor, nr.47, jud. Argeş, în data de 16.11.2023, interval orar 09:00 – 16:00 şi inculpatului MOCANU IONUT NANDO, să depăşească limita teritorială a oraşului …, jud. … pentru a se prezenta la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, din mun. Piteşti, bd. Eroilor, nr.47, jud. Argeş, în datele de 13.11.2023 şi 14.11.2023, în intervalul orar 09:00 – 16:00. În temeiul art.215 alin.2 lit.a C.p.p., admite cererea formulată de inculpatul Mocanu Daniel şi permite acestuia să depăşească limita teritorială a oraşului …, jud. … pentru a se prezenta la sediul cabinetului stomatologic SC DR. COSTACHE IONUŢ BOGDAN SRL, situat în Piteşti, Piaţa Munteniei, nr.1C, jud. Argeş, în data de 09.11.2023, în intervalul orar 09:00 -11:00, în data de 10.11.2023, în intervalul orar 09:00 – 12:00, în data de 13.11.2023, în intervalul orar 12:00 – 15:00 şi în data de 14.11.2023, în intervalul orar 09:00 – 12:00”, este decizia instanței în baza căreia Dani Mocanu a mers să-și trateze dantura.

Deși erau de nedespărțit, frații Nando și Romario au primit interdicție să mai discute între ei, fiindcă unul este inculpat, iar altul este martor. Situația incredibilă a ieșit la iveală recent, când Nando a solicitat ca instanța să anuleze obligaţia de a nu comunica cu fratele său, Romario.

„În baza art. 221 C.p.p., respinge cererea formulată de inculpatul Mocanu Ionuţ Nando, prin apărător, de înlăturarea obligaţiei de a nu comunica cu martorul Mocanu Romario. În temeiul art.275 alin.2 C.p.p., obligă inculpatul la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu dreptul de a formula contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicarea copiei minutei”, a stabilit instanța în dosarul în care Dani Mocanu și Nando sunt arestați la domiciliu.

După ce a fost scos din arest, Dani Mocanu a ținut să mulțumească instanței pentru că „a judecat corect”, susținând că el încerca doar să-i împace pe cei care au sărit la bătaie.

„Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect. (…) Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea”, a spus Dani Mocanu la ieșirea din tribunal.

În privința fratelui său, Dani a recunoscut că acesta a participat activ în bătaie, dar a susținut că a fost vorba de autoapărare. La rândul său, Nando a declarat că el este „singurul vinovat”.

„S-a autoapărat, a lovit în disperare. Asta este! Va plăti, dacă se va considera până la final că se va reţine această infracţiune”, a spus manelistul. „Eu sunt singurul vinovat. E totul o făcătură. Frate-miu nu a făcut nimic. Eu am dat, eu trebuie să plătesc. Frate-miu ne-a ţinut doar să ne despartă”, a adăugat Nando Mocanu.

Citește și: Șoc în showbiz! Bia Khalifa se iubește din nou cu Dani Mocanu. Ce a declarat vedeta OnlyFans: „Mi-ar plăcea să opresc timpul acum”