Cum a fost agățată Alexia Eram, în Dubai. Iubitul „oficial”, Mario Fresh, era în România

Alexia Eram (22 de ani) este îndrăgită de tânăra generație, dar aparițiile sale atrag ca un magnet și unii bărbați trecuți de prima tinerețe. „Fashionista" a povestit în vlogul lui Selly cum a fost „agățată", în Dubai. 

30 sept. 2022, 20:34

Înainte ca Mario Fresh, iubitul Alexiei, să ajungă în Emirate, bărbații au dat năvală peste fiica Andreei Esca.

Un bărbat grizonat a încercat să o cucerească pe tânăra vedetă a Instagramului. Întreaga poveste a fost povestită în social media:

„Am fost agățată de un bărbat mai în vârstă. Când eram în Dubai, înainte să vii tu. Eram la un hotel cu sora ta, la barul hotelului și mâncam acolo, beam ceva. După aceea a venit un domn mai în vârstă de la masa alăturată.

Cred că avea peste 50 de ani. A venit la noi la masă, ne-a oferit un prosecco și a început să vorbească cu noi. Evident că eu l-am alungat, nu am acceptat acea sticlă de prosecco”, a declarat Alexia Eram.

 

Alexia Eram are planuri mari

 

Pe 31 august 2022, Alexia Eram a împlinit vârsta de 22 de ani. Andreea Esca a surprins-o pe fiica ei şi a mers la apartamentul în care locuiește, cu flori și tort. I-a avut și pe cei mai importanți prieteni ai Alexiei Eram drept complici şi i-au cântat la mulți ani, apoi sărbătorita a suflat în lumânări și și-a pus și o dorință.

Frumoasa vedetă de pe Instagram vrea să înceapă o carieră în televiziune. Nu este pasionată de jurnalele de știri, ci de zona de divertisment.

În plan personal, Alexia are planuri mari. Vrea să se facă nuntă cu cântărețul Mario Fresh, cu care formează un cuplu de șase ani de zile.