Alexia Eram a împlinit 22 de ani. Ce surprize i-au pregătit mama ei şi Mario Fresh

Alexia Eram a împlinit, miercuri, 31 august, vârsta de 22 de ani, iar prietenii apropiați, dar și familia, în frunte cu Mario Fresh, i-au făcut o surpriză pe cinste!

31 aug. 2022, 20:53
Alexia Eram a împlinit 22 de ani. Ce surprize i-au pregătit mama ei şi Mario Fresh
Alexia Eram a împlinit 22 de ani. Ce surprize i-au pregătit mama ei şi Mario Fresh

Alexia Eram a împlinit 22 de ani. Fiica Andreei Esca are o comunitate impresionantă de urmăritori pe contul său personal de Instagram, astfel că, încă de la miezul nopții, a împărtășit cu fanii ei surprizele de care a avut parte, chiar la ea acasă.

Andreea Esca a surprins-o pe fiica ei şi a mers la apartamentul în care locuiește, cu flori și tort. I-a avut și pe cei mai importanți prieteni ai Alexiei Eram drept complici şi i-au cântat la mulți ani, apoi sărbătorita a suflat în lumânări și și-a pus și o dorință.

Câţi bani câştigă lunar fiica Alexia Eram. Fiica Andreei Esca are propria firmă

„La mulți ani, femeie frumoasă! Te iubesc mult!”, a scris Mario Fresh în dreptul imaginilor de pe rețelele de socializare. Aceasta nu a fost singura surpriză pe care iubitul Alexiei Eram i-a pregătit-o de ziua ei: cei doi au ieșit în oraș ca doi îndrăgostiți, iar Mario Fresh a vorbit cu chelnerii să îi aducă iubitei sale o felie de tort cu lumânări și să îi cânte „La mulți ani!”.

Alexia Eram a terminat facultatea. Întreaga familie i-a fost alături în Marea Britanie, la absolvire: „Suntem foarte mândri de tine”

Mario Fresh și Alexia Eram au împlinit șase ani de relație, fiind doar doi adolescenți atunci când s-au cunoscut, însă s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt. Cât despre căsătorie, fiica Andreei Esca povestea că are de gând să se mărite pe o plajă!