Cum a fost anul 2021 pentru Antonia: „Nu a fost simplu din punct de vedere emoțional”

Cum a fost anul 2021 pentru Antonia. Mai sunt doar câteva zile până păşim în 2022, iar una dintre cele mai frumoase şi apreciate artiste din România a făcut o retrospectivă a acestui an, care s-a dovedit a fi unul foarte frumos, dar şi cu multe provocări.

23 dec. 2021, 11:49
Cum a fost anul 2021 pentru Antonia: „Nu a fost simplu din punct de vedere emoțional”
Cum a fost anul 2021 pentru Antonia

Cum a fost anul 2021 pentru Antonia. Pe lângă succesul avut pe plan profesional, unde a bifat proiecte şi colaborări importante, artista a fost surprinsă plăcut şi în viaţa personală. În acest an, s-a logodit cu iubitul ei, Alex Velea, cu care are doi băieţi.

Citeşte şi: Motivul pentru care Antonia nu face al patrulea copil. Alex Velea a spus tot: „S-a închis prăvălia”

Cum a fost anul 2021 pentru Antonia

2021 a fost un an bun, cu multe proiecte frumoase, muzică, chiar și câteva concerte, sunt foarte recunoscătoare pentru toate aceste lucruri. Am lansat și propria mea colecție cu About You, am fost una dintre măștile de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV.

Din punct de vedere al familiei, mulțumesc lui Dumnezeu că suntem bine, sănătoși cu toții și acest lucru este esențial. Anul acesta a fost special pentru că Alexandru și cu mine ne-am logodit. A fost un moment deosebit!

De la 2022 îmi doresc şi mai multă muzică, mai multe concerte, proiecte frumoase și colaborări muzicale. Bineînțeles, călătorii, timp liber petrecut cu familia mea, cu cei dragi. Sănătate și liniște. 2021 nu a fost un an tocmai simplu din punct de vedere emoțional, cu destul de multe provocări„, a declarat Antonia pentru Click.ro.

Deşi arată foarte bine, asta pentru că are grijă la alimentaţie şi face sport regulat, de sărbători, Antonia vrea să se bucure de toate bunătăţile, iar apoi să meargă „urgent la sală”. Cântăreaşa a povestit una dinztre cele mai frumoase amintiri di  copilărie.

Îmi place mâncarea și îmi place mult tot ce se prepară de Crăciun, și cârnați și șorici, sarmale. Abia aștept! Chiar dacă după Crăciun imediat trebuie să merg la urgență la sală!

Una dintre cele mai frumoase amintiri este un fel de ritual pe care îl aveam cu părinții mei: mergeam prin diverse cartiere cu mașina să vedem decorațiunile și luminițele de sărbători pe care le foloseau oamenii pentru casele lor pentru a le pregăti pentru cea mai frumoasă perioadă din an.

Bineînțeles, acum am altfel de amintiri frumoase, legate de copiii mei, pentru că acum percep altfel Crăciunul prin intermediul lor: bucuria de a descoperi cadourile de la Moș Crăciun, toate lucrurile care se văd atât de magic prin ochii lor„, a mai spus artista pentru aceeaşi sursă.


loading...