Cum a fost „cea mai grea perioadă” din viaţa lui Adrian Mititelu jr: „Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro lunar!”

Adrian Mititelu Jr., fiul finanțatorului celor de la FCU Craiova, a făcut o declarație controversată, afirmând că familia sa a trăit în "sărăcie" cu 3.000 de euro lunar. Această afirmație a stârnit critici, având în vedere că această sumă depășește salariul minim pe economie din România.

08 ian. 2024, 10:45
Cum a fost „cea mai grea perioadă” din viaţa lui Adrian Mititelu jr: „Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro lunar!”
Cum a fost "cea mai grea perioadă" din viaţa lui Adrian Mititelu jr: "Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro lunar!"

Cum a fost „cea mai grea perioadă” din viaţa lui Adrian Mititelu jr. Acesta a afirmat că familia sa a trecut printr-o perioadă dificilă, numind-o „sărăcie”, care a durat aproximativ patru ani. Motivul invocat a fost dezafilierea echipei FCU Craiova de către FRF și alte probleme legate de afacerile familiei.

„Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF, când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți. E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr, potrivit Antena Sport.

Citeşte şi: Adrian Mititelu Jr. și-a cumpărat Mercedes AMG Brabus de 500.000 de euro. Bolidul ajunge de la 0 la 100 km/h în doar patru secunde

După ce a depășit această perioadă, Adrian Mititelu Jr a afirmat că nu s-a mai uitat la bani și s-a dedicat achizițiilor de lux. Printre acestea se numără un Lamborghini Urus Mansory și un Mercedes G63 AMG Brabus 850 Widestar, ambele mașini având prețuri de peste 500.000 de euro. Tânărul a declarat că mașina sa favorită este Lamborghini și că și-a dorit-o într-o anumită culoare: „Mașina favorită e Lamborghini. Nu mi-a plăcut culoarea. Am vrut-o alb-albastră, așa vreau să fie. Acum e roșu cu negru, am cumpărat-o albă. Pe vremuri, nimeni nu avea voie să poarte roșu”.

Citeşte şi: Adrian Mititelul Jr. nu se sfiește să își răsfețe iubita. Cum s-au distrat Oana Marica și fiul patronului de la FCU Craiova pe plajele de la malul Mării Negre

Declararea perioadei de „sărăcie” cu 3.000 de euro lunar a stârnit critici, având în vedere nivelul de trai al majorității românilor. Suma menționată este mult peste salariul minim din țară, iar afirmația a fost percepută ca fiind neinspirată având în vedere realitățile economice ale multor oameni.