Cum a fost primită la școală de către colegi Elena, fetița adoptată de Paula Seling. Artista a spus tot: „Lucrurile chiar așa sunt în realitate”

Paula Seling a povestit cum se descurcă fetița ei la școală și ce atitudine au ceilalți copii față de ea. Elena are nouă ani și face parte din familia artistei de șase ani.

15 sept. 2023, 12:36
Cum a fost primită la școală de către colegi Elena, fetița adoptată de Paula Seling. Artista a spus tot: „Lucrurile chiar așa sunt în realitate”
Cum se descurcă la școală Elena, fetița adoptată de Paula Seling

Paula Seling a vorbit despre fetița ei, Elena, acum în vârstă de nouă ani. Micuța a ajuns în casa artistei în urmă cu șase ani, dar vedeta a ținut totul secret până de curând. Aceasta a vorbit despre cum este micuța la școală, dar și despre atitudinea celorlalți copii față de ea.

„Elena e un copil bun și darnic, care se împacă foarte bine cu colegii ei de la școală. Și spun astea chiar dacă știu că unii vor considera că o fac pe motiv că e fiica mea în discuție.

Numai că lucrurile chiar așa sunt în realitate. Multi dintre colegii Elenei știu deja că ea e fata unei persoane publice, dar asta contează prea puțin pentru ei”, a dezvăluit Paula Seling pentru cancan.ro.

Citește și: La ce şcoli merg copiii vedetelor. Emoţii mari pentru Mirela Vaida, Bianca Drăguşanu, Gabriela Cristea, Paula Seling şi Oana Roman FOTO

Mai mult, vedeta spune despre fiica ei că este o persoană care se face ușor plăcută, care învață bine și se bucură din plin de fiecare clipă.

„Elena știe să se facă plăcută, împarte cărți și creioane colorate tuturor și-mi povestește după afterschool fiecare aventură a zilei. De altfel, ăsta e și motivul pentru care de când a început școala nu prea facem lecții împreună. Fiindcă și le face deja de la școală. Acasă, mai completam când e cazul, când și când. În rest citim împreună, ne plimbăm cățelul împreună sau mai facem mâncare, uneori tot împreună!”, a adăugat artista.

Citește și: Paula Seling, noi dezvăluiri despre fiica ei. Ce a observat artista la Elena: „Începe așa ușor-ușor”

În timp ce Elena este la școală, Paula Seling studiază, lucru care îi poate ocupa și câteva ore din zi.

„Din fericire, școala e destul de aproape de casă, așa că trezirea nu e abruptă, ci pe la șapte dimineața. După ce Elena pleacă la școală, eu încep perioada de studiu. Dacă e vorba despre lucrul cu corzile vocale, acesta durează până la maxim 45 de minute. Când este însă vorba despre studiu la pian, atunci datele problemei se schimbă și totul poate dura până la două sau trei ore”, a mai spus ea.