La ce şcoli merg copiii vedetelor. Emoţii mari pentru Mirela Vaida, Bianca Drăguşanu, Gabriela Cristea, Paula Seling şi Oana Roman FOTO

Luni, 11 septembrie, elevii au început școala, iar emoțiile au fost puternice. Vedetele și-au însoțit copiii în prima zi de școală și au împărtășit momentele emoționante cu fanii de pe rețelele de socializare.

11 sept. 2023, 17:13
La ce şcoli merg copiii vedetelor. Emoţii mari pentru Mirela Vaida, Bianca Drăguşanu, Gabriela Cristea, Paula Seling şi Oana Roman FOTO

La ce şcoli merg copiii vedetelor. Celebritățile de la noi din țară și-au însoțit astăzi micuții în prima zi de școală. Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a trecut în clasa I. „Bună dimineața. Noi suntem super entuziasmate, pentru că trecem în clasa  I”, a transmis Bianca Drăgușanu. „M-am trezit la 7. Am în ghiozdănel mâncare, măr, banană, eugenie, sandvișuri. Mi-e dor de colegii mei, dar azi avem doi colegi noi”, a spus și Sofia.

Citeşte şi: Fiul lui Lucian Mîndruță a avut de-a face cu Poliția din Olanda, țara în care studiază: „Nu l-au săltat de pe stradă. Au venit chiar în campus”

Paula Seling a fost, la rândul ei, copleșită de emoții în această zi specială pentru fiica sa. „Prima zi de școală, un buchet de nerăbdare, emoție, teama de necunoscut, un început de lume, o minte mai clară, o inima mai mare, o foame de viitor de nestăpânit. Prima zi de școală… Iar mamele, cu lacrimi în ochi… Succes, draga mea dragă, să îți atingi toate visurile în zbor”, a scris și Paula Seling.

Oana Roman a avut nu doar emoţii, ci şi dezamăgiri, întrucât Marius Elisei nu a însoțit-o pe Isa. „Azi, Isa a început clasa a 3-a. Un nou început într-o nouă școală unde știu ca ea va evolua frumos. Știu că pentru ea va fi un pic greu pana se va acomoda cu noii colegi, o nouă învățătoare și un sistem educațional diferit. Dar va fi o evoluție pentru ea și rezultatele se vor vedea curând. Azi am fost doar noi două și știu ca a durut-o faptul că tatăl ei a ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început, dar Isa este puternică și deșteaptă și bună și Dumnezeu o veghează la fiecare pas”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, și-a pregătit cei trei copii pentru prima zi de școală. Vedeta de la Antena Stars a avut grijă să le pună micuților cele mai frumoase haine. „Un nou început! Un nou an școlar! Grupa Mare, Clasa I și Clasa a II-a! Multe emoții, veselie și nerăbdare! Doamne, cum trece timpul… Succes tuturor elevilor, plin de satisfacții, bucurii și sănătate!”, a transmis Mirela Vaida.

Citeşte şi: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Toți ochii au fost pe Prima Doamnă: „Ne dorim să avem răbdare unii cu alții”

 

Victoria, fiica Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, a avut mari emoții în prima zi de școală, însă părinții i-au fost alături și au încurajat-o. „Baftă multă la școală, Victoria! Mami și tati sunt lângă tine să-ți dea aripi! Am început cu emoțiile de dimineață… m-am învârtit ca un titirez într-un picior”, a scris prezentatoarea de la Antena Stars.