Cum a fost prins fiul lui Ilie Dumitrescu. Tânărul s-a îndrăgostit de polițista care îl fila, iar mesajele sunt acum probe

Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată după ce a fost prins cum vindea droguri în apropierea unui restaurant din Capitală. INEDIT este modul în care acesta a fost prins, fiind filat chiar de tânăra de care s-a îndrăgostit.

26 feb. 2021, 15:14
Cum a fost prins fiul lui Ilie Dumitrescu. Tânărul s-a îndrăgostit de polițista care îl fila, iar mesajele sunt acum probe

Cum a fost prins fiul lui Ilie Dumitrescu. Sică a căzut în plasa polițiștilor, iar acum este trimis în judecată și riscă o pedeapsă între 5 și 12 ani de închisoare. Conform DIICOT, acesta a fost prins vânzând cocaină, împreună cu o altă persoană, într-un local din centrul Bucureștiului,

Conform GÂNDUL.RO, acesta a fost prins cu ajutorul unei polițiste care se afla în misiune. Tânărul s-a îndrăgostit nebunește de această, neștiindu-i ocupația, și i s-a destăinuit. Sică Dumitrescu ar fi preluat, de ceva vreme, afacerea prin care distribuia cocaină în lumea bună a Capitalei, numai că a căzut în mrejele unei frumoase tinere căreia nu i-a putut rezista.

Citește și: O fetiță de ȘASE ani a căzut din telescaun. Intervenție dramatică cu elicopterul SMURD

Fiul lui Ilie Dumitrescu s-a îndrăgostit de tânăra pe care nu o vedea doar ca pe o parteneră de viață, ci și ca pe un complice alături de care să distribuie droguri în high-life-ul bucureștean. Însă, aceasta era o polițistă de la Crimă Organizată aflată sub acoperire.

Cum a fost prins fiul lui Ilie Dumitrescu. Polițista sub acoperire a reușit să se infiltreze în anturajul lui Sică, iar după ce acest ”obiectiv” a fost îndeplinit s-a trecut în etapa a doua, cea a unei relații în care ”sentimentele” au avut prioritate, iar legătura dintre cei doi a devenit din ce în ce mai strânsă.

Acum, discuțiile cu aceasta vor fi probe la dosarul întocmit împotriva lui Sică Dumitrescu, iar ”confesiunea” făcută pe umărul polițistei sub acoperire îl aduce în postura nedorită de acuzat care poate primi între 5 și 12 ani de închisoare.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată pentru trafic de cocaină

Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a fost trimis în judecată pentru trafic de cocaină. Alături de el, și un militar din București a fost prins de DIICOT în timp ce vindea droguri de mare risc în apropierea unui restaurant.

Procurorii DIICOT au încheiat la 24 februarie rechizitoriul prin care Sică Dumitrescu și încă o persoană sunt acuzați de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc. Cei doi au fost prinşi pe 18 ianuarie 2021, în apropierea unui restaurant din centrul Capitalei, în timp ce vindeau cocaină în valoare de 1.350 de lei.