Cum a fost pus la punct Adrian Mutu de celebrul interlop Nuredin Beinur. „A fost obraznic. Ştia că nu accept” VIDEO

Nuredin Beinur, supranumit "Spaima LitoraluluI" a dezvăluit amănunte incredibile dintr-un incident petrecut în primăvara anului 2014, când fostul fotbalist Adrian Mutu, pe atunci legitimat la Petrolul Ploiești, a ajuns la spital în urma unei altercații. Celebrul interlop, cunoscut pentru abordarea sa radicală, a explicat că conflictul a izbucnit dintr-o dispută spontană într-un club de noapte, în care "Briliantul" ar fi depășit limitele.

18 dec. 2023, 16:45
Cum a fost pus la punct Adrian Mutu de celebrul interlop Nuredin Beinur. „A fost obraznic. Ştia că nu accept” VIDEO
Cum a fost pus la punct Adrian Mutu de celebrul interlop Nuredin Beinur. "A fost obraznic. Ştia că nu accept"

Cum a fost pus la punct Adrian Mutu de celebrul interlop Nuredin Beinur. Potrivit informațiilor din acea perioadă, Adrian Mutu s-ar fi aflat într-un club de noapte și, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, ar fi început să provoace alţi clienţi. A fost scos din club și s-a ales cu un deget fracturat și vânătăi!

Nuredin Beinur a negat zvonurile că ar fi intenționat să îi facă rău lui Adrian Mutu, dar a confirmat că acesta a fost scos din club și învățat despre respect. Cu toate acestea, celebrul interlop nu pare sigur acum că nu s-a întâmplat nimic în acea seară.

Într-un interviu recent, Nuredin Beinur a spus că Adrian Mutu a fost „obraznic”: „A fost obraznic, într-adevăr. El s-a certat în seara aia cu cineva şi, într-adevăr, şi-a prins degetul la maşină. Adi Mutu se ceartă în seara aia cu unu’… A venit unul să facă poze cu el, dup-aia un fin al lui Nicu Gheară, nu ştiu cum. În ziua aia se certaseră şi cu Adrian Marţian. N-avea legătură cu cearta. A venit unul să facă poze cu el la BOA. De acolo am plecat. Ştii cum e Adi. Acolo a fost o altercaţie, în care a încercat să-mi vorbească… Eu nu accept, şi el ştie foarte bine. Am avut grijă de el, de Ionuţ Luţu, de toţi, chiar dacă eram mai mare decât ei. Da. A vorbit urât, dar nu mie, cât celui căruia era lângă el. Dintr-o glumă de-a mea, el i-a vorbit lu’ ăla. Dar i s-a adresat ăluia, ca şi cum mi-ar fi vorbit mie. Acolo a fost o divergenţă”,a  spus Nuredin Beinur în podcast-ul realizat de Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Nuredin Beinur, cunoscut drept „Spaima litoralului”, face dezvăluiri uluitoare despre Giovanni Becali: „Asta înseamnă să fii mafiot!”

Desi nu a confirmat că l-a lovit pe „Briliant”, a explicat că, la vârsta sa, nu ar fi posibil ca fotbalistul să îl poată învinge într-o confruntare fizică. Nuredin Beinur a mai menționat că l-a ajutat pe Adrian Mutu de mai multe ori în trecut și că acest incident a avut legătură cu un conflict spontan din club, nu cu o divergență preexistentă.

„Şi degetul, nu, nu, nu ştiu… Eu nu vreau să vorbesc. E o chestie… El să-şi aducă aminte că l-am ajutat de multe ori. Şi cu ospătarul, la mare. L-am ajutat de multe ori. Dacă nu interveneam, ospătarul bătea tot lotul României. Acolo, Adi l-a bătut că am vrut noi. Că altfel, îl bătea ospătarul de… Iar mă faci să vorbesc”, a mai spus Nuredin Beinur.