Nuredin Beinur, cunoscut drept „Spaima litoralului”, face dezvăluiri uluitoare despre Giovanni Becali: „Asta înseamnă să fii mafiot!”

„Spaima litoralului” face dezvăluiri neașteptate. Nuredin Beinur a vorbit, printre altele, și despre Giovanni Becali.

24 sept. 2023, 17:49
Nuredin Beinur, cunoscut drept „Spaima litoralului”, face dezvăluiri uluitoare despre Giovanni Becali: „Asta înseamnă să fii mafiot!”
Nuredin Beinur susține că Giovanni Becali e un adevărat mafiot

Nuredin Beinur a explicat ce a vrut să spună celebrul Giovanni Becali prin expresia „Asta înseamnă să fii mafiot”. „Spaima litoralului” susține că Giovanni nu se referea la termenul propriu, ci la cel figurat. Acesta a dat exemplul altor persoane, care vor să pară ceea ce nu sunt.

Citește și: Tibi Francezu, interlopul care l-a împuşcat pe Nuredin Beinur, a ieşit din închisoare. Ce au decis judecătorii

Niciodată n-am fost grandoman în faţa celui care nu are. Acum se observă din plin grandomania asta. Mulţi nici nu ştiu să meargă cu ele (n.r.: cu maşinile de lux). M-am dus la unul acasă, îşi făcuse masa templierilor. N-avea nicio legătură. Altul, m-am dus la el acasă, îşi pusese poză cu Scarface şi li se adresa unor muncitori de-ai lui, era gen „Naşul”.

Nu Giovanni, Doamne fereşte, Giovanni chiar e mafiot. Giovanni a spus ‘Asta înseamnă să fii mafiot’. Eu ştiu la ce s-a referit. Giovanni se referea aşa: ‘Dacă mă duc la un restaurant, dau bacşiş. Dacă mă duc la ăla din parcare, dau bacşiş. Nu a zis că e mafiot.

Dacă vreau să fiu servit mai bine dau un ban, dacă vreau să îmi pună maşina mai în faţă, să nu mi-o zgârie cineva, plătesc.

Fac şi eu din astea, le-am făcut şi le fac tot timpul. Dacă cineva îmi face un serviciu vreau să-l bucur cu ceea ce pot.

Citește și: Anamaria Prodan, apariţie incendiară alături de „Spaima Litoralului”. Care este relaţia dintre impresară şi celebrul interlop Beinur Nuredin FOTO

Astea erau şi pe timpurile ceauşiste. Îmi aduc aminte că dacă te duceai la doctor te duceai cu un pachet de ţigări. Credeai tu, în mintea ta, că te face mai bine. Că tot aia îţi făcea. Erai în faţă sau intrai pe uşa din dos, cum se spune”, a declarat Nuredin Beinur în cadrul uni podcast.

Nuredin Beinur și-a sărbătorit fiica într-un stil de zile mari. Acesta nu se uită niciodată la bani când vine vorba de fata lui, Miruna, așa că a organizat o petrecere pe litoral, într-o locație de lux, pentru studenta la Medicină.